bktss herkese merhaba, bebeği 5 aylık olanlar, bebeğimiz dönmelere başladımı? ne gibi hareketler yapıyor bebeklerini şu zamanlar da? 2 gün sonra tam 5 aylık oluyoruz bebeğim şuan sol tarafına dönebiliyor
Misssimsek bktss 5 buçuk aylık oğlum. Odanın bir ucundan bir ucuna dönerek gidiyor. Doğduğu andan beri hep çok hareketliydi.
Medusafer bktss 5 ay 2 günlük kızım yuvarlanarak odayı geziyor tam tur donmeye 1 ay önce başladı ama hep çok hareketli bir çocuktu birde zayıf muhtemelen o yüzden rahat hareket ediyor
Mom089 bktss 2 yana da dönmüyor yüz üstü bile durmuyor nefret ediyor napcam bilmiyorum İnatla desteksiz oturmaya çalışıyor Ama asla yüz üstü yatmak yok dönmek yok 😬
Semre01 Misssimsek Mom089 Mom089 sizin bebeklerinizin kilosu nedir? Yürüteç yada ek gıda veriyor musunuz
Misssimsek bktss evet iki taraf ada dönüyor son bir hafta 10 gündür falan baya hareketlendi. 5 ay 20 günlüguz. Odanın içine 2 kat battaniye serdim gün içinde hep yerde bırakıyorum. Yerde kendi kendine oyalanmak da hareketlenmesine etki etti. Bir hafta kadar kayinvalidemler vardı sürekli.kucakta gezdi hareketleri azaldı. Seninki de bir hafta ya döner iki taraf ada.
bktss Mom089 yuz üstü durmayı sevmiyor benim ki de, ama dönmeye bi anda başladı, bir sabah bi baktım dönmeye çabalıyor ve döndü, her çocukta farkediyor gelişim zamanları galiba
Cemres- Mom089 benimde oğlum 2 gün sonra 5 aylık olacak ama yüz üstü durmaktan nefret ediyor hemen huysuzlanıyor oturmak istiyor . Dönme desem bir kere döndü sağ tarafa doğru eğimliydi zaten onun haricinde bir çaba sarf etmiyor dönsün diye oyuncak filan koyuyorum ama yok bakalım ne zaman :)
Mom089 bktss valla bilmiyorum ama yüz üstü hiç durmıcak gibime geliyor. Bazı bebekler emeklemiyor hiç popo üstü gidiyor sanırım bu da öyle olacak
Gorkeminannesiii bktss 3 aylıkken dönmeye başladı benimki suan döne döne odanın bi ucundaysa bi ucuna gidiyor şimdi bide geri geri gitmeye alıştı 😇 emeklicek galiba 😍😍
minibiranne bktss bende şurda bekleyeyim benim ki bir aydır dönmeye çalışıyor ters parantez gibi oluyor bi rtürlü popoyu atamadı 😬tontikten her an dönebilir
Mom089 Cemres- aynısı işte tam olarak böyle bizimki de. Ama endişelenmiyorum sorun vardır diye. Her bebek farklı oluyor 🙂
bktss Cemres- beninki de hep sol tarafa yatıyordu ama dönmüyordu, bende dönme egzersizleri yaptırdım bir kolunu yukarı uzatarak döndürdüm şimdi dönüyor
Semre01 bktss merhaba benim bebegimde tam 5aylık olmasına 2gün var bebegim normal ayına göre gelişimi geri ama çok hareketli yüz üstü dönüyor kendi ekseni etrafında dönüyor ve ayakta tutunca durduğu yerde zıplıyor 🌼
Mom089 Semre01 7300 kilosu Ek gıda vermiyorum ama biz masaya oturunca eline salatalık havuç vs veriyorum diş kaşısın diye
Misssimsek Semre01 en son 4 aylıkken 6 kiloydu bir daha tartmadik. Anne sutu ek gıda ve mama veriyorum. Henüz yürütec kullanmiyoruz