esraozker Benim bebeğim 3ay 19günlük bugün ve başını tam tutamıyor bazen tutuyo kucağımda oturur gibiyken ama çoğu zaman aşağı doğru bakıyo sanki kafası ağır geliyoda kaldıramıyo gibi normal mi sizce bu?
UrasEgeninAnnesi esraozker gayet normal. 4 aylık olacağız yeni yeni kafası daha net duruyor. Kısa süreyle kafasını yerden kaldırıyor ara ara ☺️🌺
birboncukannesiiii esraozker bu linkte benim youtube da ve instagramda takip ettiğim dr un videosu var. Canlı yayınlarında veya video altındaki yorumlarda sorular da cevplıyo. İstersen bi izle. dr osman gönülal sivasta bi ç.doktoru.
eylulnisa_20 esraozker kızlar benim bebeğim doğduğundan beri gazını çıkarmak için kucağıma alıp omzuma koyduğumda kafasını tutuyor bende şaşırıyorum 🤷 şuan 4,5 aylığız kafamız hep dik 😂 saçlarımız bilee dik😂😂
Gulsen6137 esraozker canım yüzüstü yatırıyor musun kızım 2.5 aylık nerdeyse 1 aydır günde 10 dk falan yüzüstü yatırıyoruz kendi kaldırıyor basını yorulunca bırakıyor cok faydasını gördük biz..simdi kucağımızda kafasını dik tutuyor ama daha küçük oldugu icin sallanıyor ve arada düşüyor bası😊
esraozker UrasEgeninAnnesi Bizimde aynı şekilde ama etraftakiler korkutuyor 3aylıkken tutması lazımdı doktora götür falan diye stres yaptım bende
esraozker Merve2756 ay çok şükür ya ilk bebek tecrübesizlik var tabi korkuyodum yani sağolun içime su serpildi😊
esraozker Gulsen6137 Benim oğlum hep yüzüstü uyuyor canım sırt yatırınca boğuluyor çok uykusunda o yüzden yüzüstü yatırıyorum ama dediğin gibi uyanınca kollarından destek alıp baya bi vücudunu kafasını yukarı kaldırıyor uzun süre dik tutuyo😂
Gulsen6137 esraozker masallah sorun yoktur o zaman insallah..cok takıntılıyız biz yeni anneler sanırım annem cok kızıyor bana sürekli araştırıyorum diye🙈😂Rahat ol biraz akışına bırak diyo hep ama olamıyorum malesef