Pasaannesi1 Merhaba anneler. Bebeyim 14 günlük, ilk 5 gunde kilosu düstü 300 gr civarinda, 2-3 saatdan bir uyandirib doyuzduruyorum. Ama ben uyandirmasam hic ağlamiyo yemek için,neden ağlamazki bebek endişeleniyorum(
elifhanimm Pasaannesi1 2,3 saat emzirmek için çok uzun. Emzirecek durumdaysan o kadar beklemene gerek yok sarılığın geçmesi için saat başı emzir süreç senşn için zor geçebilir ama başka türlü iyileşmesi uzar. Ağlaması içindr acele etme başlar yakında😅😅😅
edinamoreno Pasaannesi1 canım benim bebeğim ağlamak söyle dursun uyanmıyordu doktora bile götürdük 14 günlük çabuk acıkır 15 dk emiyorsa 2 saatte 1 emzir ama daha az emiyorsa saha sık kaldır geceleri uyanır diye bekleme kaldır ben sariligi saatte bir emzirerek düşürdüm bol bol emzir ilk günlerde çok zor doğum yorgunluğu oluyir lohusalik vs ama kaldır canım o zaten 1 ay sonra yavaş yavaş kendi kalkar şimdi ben o günlerini özlüyorum çığlık atıyor acıkınca ahh ahh tadını çıkar sevgiler 💐💐
GozdeSimay Benim bebeğim de öyleydi bende sütüm çok doyuyor sanıyordum sonuç bebek sarılık oldu tavsiyem sen yinede sürekli emzir ağlamasını bekleme
Ef24 Yenidoğan acıktığını bilmez çünkü siz 2-3 saatte Maximum, emzirmeye devam edin kan şekeri düşmesin Allah korusun ilk günlerde de kilo kaybı normal ödemleri gidiyor çünkü bebeklerin doğumdan sonra şişleri iniyor 🌺