HandeSs 5 aylik oglum surekli miz miz oyun halisina koyuyorum bazen cok severek oynuyor ama aksamlari hic bakmiyor bile cingiraklari saaliyorum 5 dakka oyalaniyor sadevce kendimce oyunyapiyorum ondada 5dakkada sıkilıyor surekli kucakta gezmek istiyor oturunca basiyoryaygarayi nasil oyalayabilirim ne yapabilirim acaba ? Baska ne tarz oyuncak alsam Esksik yaptigimbir seymivar anlayamiyorum
sparrow HandeSs Yani maksimum 5 dk zaten oyalamabilir çünkü henüz oyun kuramaz, ilgisini tam odaklayamaz. Kitap okuyabilirsin, parmak kukla kullanabilirsin, eğitici kartlarla oyalayabilirsin, hışırtılı kitaplar ilgisini çekebilir.
mysweetbaby HandeSs 4 buçuk aylık oğlum aynı şuan sürekli mız mız bian ağlarken bi anda gülüyo diş kaşıyıcı tutamıyo diye sinirleniyo masada oturmak istiyo oturuncada tabağı tutamıyo diye ağlıyo :)) sizin 5 dk yine iyimiş henüz 30 sn den fazla ilgi gösterdiği oyuncağımız yok :) en hoşuna giden şey dışarda gezmek çıtı çıkmıyor.gel gör ki korona :( arada yürüyüşe çıkıyoruz anca.ha bir de alt açmak ve üst değişmek işkence.etini bükmüşüm gibi yırtınıyor o sırada :)) biraz inat benimki babası gibi 😄
Gulsen6137 HandeSs sizinki yine iyi 5 aylık benim kızım 2.5 aylık aynı durumu yasıyoruz sürekli ilgi istiyor kucakta sıkılıyor yatınca sıkılıyor oyuncaktan sıkılıyor😂ne yapıcagımı şaşırıyorum is yaptırmıyor bakalım büyüyünce rahatlarız insallah kendileri oynarlar
HandeSs mysweetbaby Ayy evet ustunu degietitirken bizinkide bas bas bagiriyor yaz bebegi olunca sevmiyo giyinmeyi hele geceleri 10 defa ustunu ortmeye kalkiyorum otlrttugum an uyaniyor uyku tulumu aldim onu cikartmaya calisiyor sevmiyor🤦♀️🤦♀️
HandeSs Gulsen6137 Evet 1 mutfagi 3 saatte temizliyorum 😂 hop don iki oyna geri don iki yika aksam oluyor. Yanilip sasip uyursa diger odalara geciyorum bu kezde ben pert oluyorun 🤭
Sanemsoz Çözüm kucak o aylarda,zaten uzmanlar ilk 1 yıl oyuncak değil anne baba ilgisi diyorlar.Boşverin oyuncağı bol bol sevin okşayın masaj yapın müzik dinletin kucağınızda dans edin
HandeSs Sanemsoz Hep boyleyiz gercekten hep aglayinca insan eksik bir sey yapiyormusum hissine kapiliyo ozaman kucakta devam napalim 😂