Prenssinannesi Oğlum 6 aylık onun için eğitici gelişimini destekleyecek oyuncaklar arıyorum. Piyanolu halısını aldım çok memnun kaldım, köpekçik veya eğitici masasını kullanan memnun olan var mı? Veya önerebileceğiniz bu marka oyuncak?
Sofiyanare Prenssinannesi kizim 6.5 aylik fisher price mama sandalyesi oyuncagiyla oynuyor yine ayni markanin emekleme arkadasi timsah var ina bayiliyor kraft cingirak var seviyor bide fisher price emzik takilan uyku arkadasi var ona sarilip uyumayi seviyor
asyasare Prenssinannesi egitici kopekcik ve kopekcigin aktivite masasi ikisini de aldm ben. egitici kopekcigi 6 aylikken almistim sanirim suan 11.5 aylik hala severek oynuuor ve baya bir oyaliyor sarkilari vs. aktivite masasi ise benim elim kolim herseyim. kizim 6 aylikken masanin ayaklarini cikartip onune koyardim kizimi da yuzustu yatirir tuslarina basardim dikkatle bakardi. 8. ayda kizim tutunup kalkmaya baslayinca ayaklarini taktim ve kizim tepesinden hala inmiyor. ona tutunup otur kalk yapmayi ogrendi siralamayi ogrendi. ikisinden de memnunum . keske para durumum musait olsa fisher price urunlerinden daha da cok alabilsem 😀
Prenssinannesi Teşekkür ederim anneler ilginiz için💕 Timsahı araştırıcam görmemiştim hiç, köpekciğide alacağım inşAllah
Prenssinannesi asyasare peki aktivite masasıyla eğitici köpekçiğin müzikleri falan aynı mı aktivite masası daha kapsamlı duruyor içinde köpekçiğin de sesleri müzikleri varmı acaba