Gokbayes2018 Arkadaslar bebeğimin arka kafa kısmını tamam bNyodan banyoya zeytin yağı ile ovusturuyorum temizliyorum ama, bıngıldak kısmını ne yapıcam. O yumusak kısım hep kabuk oldu
Azrakumsal Gokbayes2018 Benim kızımda öyle ya 2 aydın geçmeyen konakları var şampuan değiştirmek biraz işe yarıyor zeytinyağını sürekli yapın
Duyguhan Gokbayes2018 bizimki de aynıydı bir cay kacıgı larbonatla zeytinyağı nı karıstırdım banyodan 1 saat önce kafasına uygulayıp sık ince tarakla gerii doğru taradım gecti olustukca uyguluyorum gayet saglıklı
Ntugba Gokbayes2018 canım kafasının tamamına zeytin yağı sür hafifçe masaj yap ince dişli bebek tarakları oluyo onunla tara gidicektir
Oske Mustela nın konak için kremi var sürüyorsunuz bir gece bekletip ince tarakla tarayıp yıkıyorsunuz cok ise yariyor ben hep onunla geçirdim
Duyguhan Gokbayes2018 hiç çekinme cok bastırmıypruz zaten bende ok korkuyordum ama sonra yag tabakı daha zararlı diyilincr hafifhafif tarayıp masaj yaparcasına yıkıyorum
Ntugba Gokbayes2018 hic bilmiyorum canm duymadım bebekler icin taraklar var ben indan kullandim 2 kez yaotim bitti tamamen
Gizemlina Gokbayes2018 hindistan cevizi yağı sürebilrsin canım ama o beyaz renkte şişede olan var ya ondan diğer sıvı yağ gibi olandan değil bizde işe yaradı pişiğe de iyi geliyo bu arada 😊