InancDemir20 Doktorumuz pirinç unu muhallebisi ver dedi aksamları ıcınede bebelac gold koyduk kasık maması. Ama cok geldı gözume hepsini bitiremedi doydu yArısında, yutarken midesi bulanıyor gibiydi sıvıya alıskın oldugu için mi acaba yoksa sevmedimi
CigdeminMevasi InancDemir20 ilk tadıma neden muhallebi ile başlattıki doktorunuz hemde 5aylık. Benm kızımda 5ay 10 günlk bugün başladık tadıma doktorumuzn tavsiyesiyle ve yoğurt verdm
Oznur123 InancDemir20 merhaba iyi akşamlar ilk kez bir doktorun muhallebiyle yadima başlattığını duyuyorum bence daha faydalı şeyler verin biz yoğurtla başladık patates kabak havuç bunlarla devam ettik
Blz01 InancDemir20 nasıl yani ilk tadım bu mu🤷♀️Sebze yada meyveyle başlanır 1-2 kaşık 3 gün kuralı ile.bence dr u değiştirin
Yagmur_arda_mom InancDemir20 🙄yine bir daktır yine bir pirinç unu polemiği. Biz de 5 ay 10 günlüğüz buharda kabak Pişirip verdim bu gün
InancDemir20 CigdeminMevasi 5 ay 5 gunluguz önceden mama yerdi 4. Aydan beri istemiyor hiçbirsey sadece emiyor ama sütüm öyle aşırı fazla degıl artık büyüdü, doktorumuzda bunu vermemi söyledi. Oda cok huzursuz olursa ve ağladıgı zamanlarda vermemi söyledi.
InancDemir20 CigdeminMevasi ilk defa farklı birşey verince ilk tadım yazdım yoksa doktorumuz cok iyi sütümün az oldugunu söyleyince ve mama yemediğini söyleyince cok agladıgı zamanlarda ver dedi muhallebiyi
InancDemir20 Blz01 sütümün fazla olmadıgını söyleyince açlıktan cok agladıgı zamanlarda vermemi söyledi
minnniks InancDemir20 Pirinç unu aşırı sağlıksız değil mi ya🥴 ben yoğurt ya da sebze püreleri ile başlanır diye biliyorum sonra meyveye geçilir hatta tuhaaaf
InancDemir20 minnniks Evet bencede saglıksızda sütüm yetmiyor diyince muhallebiyi söyledi aclıktan cok aglarsa verirsin diye
1prensAnnesii InancDemir20 Ilk olarak yoğurt ile başlatılıyor bağırsaklara fazla yük binmesin diye sizin doktorunuz neden muhallebi ile başlattı ki acaba
InancDemir20 1prensAnnesii aslında ek gıda olarak vermedi sütüm yetmıyor mama yemiyor diyince verirsin dedi huzursuz oldugu zamanlarda 6. Ay ek gıdaya baslıcakmısz