Sedefela Kızım 5 ay 18 günlük doğumundan itibaren molfix kullandım 3 numaraya geldiğimde sabah üzerine geçiyor diye sleepy geçiş yaptım ama çok fazla iz yapıyor bu durumu yaşayan var mı yardımcı olabilir misiniz
elfozyil Sedefela Sleepy kullandım bende 5 aylık olduk artık lastiklerini yırtmama rağmen yaptı şimdi Molfix 4 numaraya geçtik daha konforlu tahat elastik geldi banads
edsn1 Sedefela sleepy yüzünden bebeğimin bacak boğumları sürtmekten su toplamış patladı falan yazık kuzuma 😢 molfixe geçtik rahat ettik 👍Bu arada Bim in bezi de güzeldi taşırmıyordu,yumuşaktı iz yapmıyordu bir ara onu da kullandım tekrar kullanırım 👍
Sedefela elfozyil bende molfixten sleepy geçtim ama molfix 4 numaraya geçmeliyim galiba çok fazla iz yapıyor
Mommy93 2.5 aylik prima kullanıyorum çişini çıkarmıyor hep kuru ama kaka yapınca kenardan sızıntı yapiyor surekli butun zibinlarimiz kaka lekesi oldu biktim artik molfixe mi geçsem diyorum
Sedefela Mommy93 ben 4 buçuk ayına kadar molfix kullandım hiç üzerine geçmedi en son 3 numara üzerine geçiyor diye sleepy geçtim çok fazla iz yaptı şimdi yeniden molfix 4 numaraya geçicem keşke hiç değiştirmeseydim diyorum
elfozyil Sedefela yeşil olanı kullanıyorum :) diğeri soft sanırım marketlerde yeşil bulması çok kolay diğeri yok. 300 lü paket aldım mesela daha kargoda yetişmedi bugün gidip 30 lu alıp geldik Buda çok iyi bir yanı her aradığımızda bulunması :) az önce mesela değiştirdim harika geniş iz falan yok 3 numara az iz yapıyordu. 6 buçuk bebeğim kg si 7 14 olması çok rahat ettirdi bizi☺️
Sedefela edsn1 ya çok üzüldüm 😞 bende öyle bişey olmasından korkuyorum devamlı değiştiriyorum ama molfixe tekrar dönüyorum ☺️
Ebrarezgi Sleepy kullanıyrm eğer bulamazsam baby turco. Bımın bezini denemek için almıştım emiciliği hoşuma gitmedi.