fatma060694 Kızlar normal doğum yapalı 70 gün oldu hala karnım sert bazende ağrıyor göbek etrafim çok hassas bastiramiyorum yürüdükçe belim sırtım felaket ağrıyor ne zaman gecicek bu ağrılar😔
yildiz7 fatma060694 doktora gittin mi canım kuzenim de oldu aynisi tampon unutmuşlar 10gun sonra muayene fark ettiler
Ate2020 fatma060694 bende normal doğum yaptım ama bu tarz belirtilerim olmadı. Göbekteki sertliği bilemiyorum ama genel şikayetlerinİz için belki vitamin Demir eksikliği vs vardır. Doğu fan sonradan olabiliyor. Dahiliye doktoru zaten detaylı muayene edecektir . Çok geçmiş olsun 🙏
fatma060694 yildiz7 🤦gttim 20 gün sonra doğumdan koku geliyor diye meğer plesanta kalintisi kalmis kurtaj yaptılar
yildiz7 fatma060694 o zaman o yüzden ağrıyor tekrar gitmemde fayda var canım bence doktorunu değiştir
fatma060694 yildiz7 kuzum 3.kez gttim farklı doktorlara geçen hafta kadın doğuma hicbi sıkıntı yok diyo ondan genel cerraha aldım dorumu yaptım bilmiom
yildiz7 fatma060694 iyi yapmışsın çok geçmiş olsun canım,çok zor hem ağrı çekip hem de bebekle ilgilenmek
yildiz7 Dogudabirogretmen alttan elle kontrol yapıldığında fark ediliyor canım ultrasonla değil hemen almışlardı onların makasla benzer bir aleti var onunla çekmişlerdi😳