caglaras Merhaba, Bana önerebileceğiniz beğendiğiniz memnun kaldığınız mama sandalyeleriniz nedir? BLW ile ek gıdaya geçmeyi düşünüyorum bebeğime 🌸🌸
Woody caglaras güvenlik açısındann arka ayakta tekerlek olmaması gerekiyormuş. Joie mimzy lx aldım. Gerçekten çok sağlam. Düşme ihtimali yok
Ata0905 caglaras kesinlikle çok hafif olmayan omuzdan kemerli tepsisi büyük bir model tercih etmelisiniz .
Ata0905 caglaras devrilme riskini yaşamadım ama bel kemerinden kurtulup ayağa kalkıp düştü bebeğim Ikea nin sandalyesinde.
caglaras Ata0905 aaa şu antilop dedikleri modelde mi? Çok geçmiş olsun. Sonrasında yeni bir tane mi aldınız
Ata0905 caglaras evet antilopta . Arkadaşım vermişti almayalım dedik . Ama imkanı yok büyüdükçe durmadı . Yeni almadım ama sadece eşimle beraber olduğumuzda oturtuyorum. Yere örtü serip yiyoruz benimki fişek gibi dedikleri çocuklardan. İmkanımız da yoktu açıkçası. İlk oğlumda Chicco polly ye benzer bir model almıştık 9 sene oldu verdik birilerine markasını hatırlamıyorum . O tarz modellere bakın . Çünkü 3 yaşına kadar falan rahat kullanılıyor.