nur-nr_123 Oğlum 10 ay 7 günlük daha önce sardalya hamsi vs denedik bugün levrek denedim yedi ama internette kimi yerde yiyebilir kimi yerde yiyemez diyor kafam karıştı sizce hangi balık yemeli hangileri az tüketmeli beni bilgilendirirmisiniz
Eymensmomm nur-nr_123 yüzey balıkları yiyebilir canım dün bende okudum hamsi istavrit palamut gibi balıklar daha çok
Eymensmomm nur-nr_123 bazı balıklarda Demir ve civa olduğundan bebekler için tehlike yaratabiliyor dip balığı şuna için yasak 🚫
Fitifiti nur-nr_123 Küçük balıklar yedirin,dip balıklarında ağır cıva olduğu için önerilmiyor. Somon balıkları ülkemizde hep çiftlik balığı maalesef norveç somonu bulmak çok zor. Onun için somonu hiç yememesi daha iyi.
nur-nr_123 Eymensmomm somon peki canım ama ben denedim oğluma istavritle hamsiyi yemedi çıkardı ağzından istemedi ama levreği yedi
Eymensmomm nur-nr_123 somon 9ay ve üzeri bebeklere veriliyor zaten canım püre şeklinde ezdirererek ver zaten sırf et
Eymensmomm nur-nr_123 istavrit uskumru palamut denedin mi çorbası ı yapabilirsn birde öyle dene istersen cnm
Eymensmomm nur-nr_123 bebekler için önerilen daha çok uskumru hamsi istavrit palamut palamut zamanı geçti zaten ama istavrit güzel bir balık onu dene sever belki 💖