Lyla07 3 yıldır kullndığım blendır setim bebeğime ek gıdaya geçtiğimiz gün bozuldu 🙄 Var mı önerisi olan şunu kullanıyorum çok memnunum,kaliteli diyebileceğiniz bir marka ? Şimdiden teşekkür ederim güzel anneler 🧡
Lyla07 CansuveCan arnica nın çaycısını kullanıyorum bende çok memnunum ama blendır seti için yorumlarını okudum olumsuz yorumlar vardı tereddütte kaldım bende. Hadi hayırlı olsun sizinde ek gıda serüveniniz 😁
Lyla07 Mom9 tefal in kötü bir şeyi yok hiç zaten ☺️ Fiyatını araştıracağım hemen çok teşekkür ederim🙏 Sebze/meyveyi buharda pişirip çatalla ezerek veriyorum kızıma ama bazen çorba yapmak istediğimde lazım olacak bir de kendimiz için de normalde çok kullanıyorum çorbalar için.
Lyla07 3children1mom maşallah çok iyi dayanıklıymış 👌 nazar değmesin 🧿 aklımda olsun çok teşekkür ederim
QueenMom__ Lyla07 2 kez hiç bişe yokken bozuldu. Neymiş uzun uzadıya kullanmayacakmışım. Yahu mercimek çorbasını bızzzlatırken 10 sn nasıl yapim? Şaka gibi açıklama. Napalım mecbur kullanıyoruz 😅
Lyla07 QueenMom__ Benim de bozuldu bir kez garantiye verdim bana da her 2 saniyede bir duraklat demişlerdi😳 çok saçma ama mecbur öyle kullandım yine de bozuldu 😂
QueenMom__ Tosbikannesi22 cidden en saçma marka ya, kaliteli sanıp dünya para verdim bütün küçük ev aletlerine. Ama yok bi daha asla yani 🤦🏼♀️
QueenMom__ Lyla07 dandikmiş zaten bide ben küçük aletlerimi komple almıştım. Ne büyük pişmanlık 😅🤷♀️