Esraca94 Woody thİckener nasıl kullanıyorsun kaşıkla verirken koyulaşıyo ben yutamaz diye korkudan kullanamıyorum
Woody Esraca94 Biberona koyuyordum. 25 ccye 1 ölçeğe yakın ile başladım. 40 ccye 1,5 ölçekle süreci bitirdim. Avent tek delikli biberonda yapar yapmaz veriyordum. Dibinde çok kalırsa nadiren kaşıkla veriyordum
Esraca94 Woody anladım canım benim ki sadece beni etmiyor bana kocamı koyu geldi verirken korktum yutamaz die merak ettim ozaman göğüsümü sağıp biberonla verim
AlyAninannesi60 Woody Ne kadar mama ya ne kadar thickener koyuyorsunuz mesela 60 CC ye ne kadar koymak gerekiyor
Woody AlyAninannesi60 100 cc için 1 ölçek normalde. Sizin yerinizde olsam yarım ölçeğe yakın koyup denerdim. Kesmezse yarım ölçeğe çıkarırdım
AlyAninannesi60 Woody Bebeğim daha hiç 100 CC içmedi. 60 yapıyorum yarım ölçek deneyim o zaman. Tadını değiştiriyor mu mama nin acaba
AlyAninannesi60 Woody İnşallah öyle olur zor alıştı mama ya tekrardan içmemezlik eder diye endişe ettim, gaviscon kullanıyoruz biz. Bizde ise yaradı ama ilaç vermekten iyidir diye düşündüm
Woody AlyAninannesi60 yani aylarca ilaç doğru değil bence de.. İlj etapta hafif kabız yapabiliyor. 2 haftsaya normale dönmüştü kızım
Woody Esraca94 Benim kızım emerken bile kustugu için sanırım doktor önden ver demişti. Zaten Emzirdikten sonra hazırla, getir, içir zor oluyır. İlk hazırlıyordum içiyordu. Sonra emziriyordum.
Sevda03 Mucizem38 genelde benim kızım karnı doyduktan hemn sonrs küsuyr yani yatakta hic kusamdi kesn bir şey soyleyip sizi yanıltmak istemem lakin başının 45 derece yukarda olacağını soylemislerdi ve bu da reflu yatagini gosteriyr 😇
Ebrugg Sevda03 bizde 3 gün oluyor gaviscon başlayalım tazyikli kusuyordu günde 6-7 kere kilo alımı yavaşlamıştı. Ama 3 gündür kusmuyor. Beslenme sonrası veriyorum 2 tatlı kaşığı su ile gece zaten reflü yatağında yatıyor. Gaviscon kötü birşey değil doktorunuzla konuşun bence bi
Nohutannesi Woody estafurullah ne kusuru🌸 Sayenizde öğrenmiştim. Doktora öylesine güvenmişiz ki yada artık öylesine bir çaresizlik mi diyeyim kendim hemşire olmama rağmen hiç duyup, araştırmamıştım. Aman çocuk rahatlasın, doktoru önerdi mantığındaydık çünkü.
Nohutannesi Sevda03 ek olarak burun tıkanıklığı ve hırıltı çok oluyor reflü de. Genzine çok kaçtığı için. Burun temizliği, açıklığını kontrol etmeniz çok önemli