Ddd00 Ek gıdaya ilk geçişte yoğurdu günlük mü mayalıyorsunuz kendi evimizde mayaladığımız yoğurtdan mı veriyorsunuz kendi mayaladığımız yoğurt uzun süre gidiyor hemen bitmiyor onu versek zararlı mı çoğu kişi günlük mayalayıp 1 gün de tüketiyor yada 2 günde çalışan biri için zor bence 🤔
Cimcimelerinnnesi Ddd00 kendi mayaladigim yoğurttan veriyorum bende . Elbette 1 2 haftalık yoğurttan degil ama 3 4 günlük oluyor . Ayrıca ne olursa olsun gene de bakkalda satılan hazır yogurtlara benzemez diye dusunuyorum 😊
hemsirebiranne Ddd00 canım bende hem kendimize hem kızıma evde mayalıyorum . Kızıma küçük kavanozlarda mayalıyorum her güne bir tane olacak şekilde 4 tane her gün yedikçe açıldığı için kavanozlar tazecik yemiş oluyor sende minik kavanozlarda mayalayabilirsin
Zeyyy Ddd00 ben günlük mayalamadım hiç süt bulmak zaten zor kendi mayaladigimiz dan veriyorum bezen 5gun oluyo çok eskidiyse vermiyorum ama
Cesurefe Saglik ocaginda ki ebe 2 gunu aşmasin demisti.dikkat etmeye calisiyorum ama bazen de ev icin olandan veriyorum