Merveenesasaf Selam anneler 25 günlük bebeğim var gaz problemimiz var ve kakasını zor yapıyor sanki kendini sıkıyor ama yapamıyor bilgili olan anneler Öner’iniz varmı ve karnından gürül gürül sesler geliyor neden😩
AygulSina Merveenesasaf yag ile gaz masaji yapabilirsin ozaman rahat cikiyor. Her gun esim yapiyor ogluma ve o dakika rahat kakasini yapiyor gazini cikariyor
Mervee98 Merveenesasaf kimyon tohumunu kaynatıp içersen ve yemeklerine kimyon atarsan sütünden geçip gazı önler kabızlık içinde gliserin kansuk diye bi fitil var mucize resmen ben 5 ay onunla yaptırdım sonra düzene girdi
damlahira Merveenesasaf zeytinyağı verin masaj yapın poposunu zeytinyağı ile uyarın kulak çubuğuna zeytinyağı batırın bastırmadan hafif uyarın etki eder birde siz rezene çayı için yemeklere kimyon atın faydasını göreceksiniz
Meryemozen Mama veriyosanız eğer günde 1 yada 2 kere mamanın içine bi çay kaşığı zeytinyağı koyun iyice çalkalayıp verin gaz içşn de emziriyosanız rezene, kimyon çayı içebilirsiniz. Bi çay bardağının içine bi çay kaşığı karbonat üstüne de yarım limon koyup biraz kabardıktan sonra su ekleyip içebilirsiniz bana ve bebeğime gaz konusunda iyi gelmişti. Bide gaz masajları var ılık yağla yapacağınız masaj da belki rahatlatır. 👍😊
Meryemozen Merveenesasaf karbonatla birlikte olunca mide asidini alıyo rahatlatıyo canım ben çok yaptım rahatladım sen bilirsin