Civcivannesii Oğlum 2 ay 20 günlük emerken sürekli emmeyi bırakıp ağlıyor sonra tekrar tutuyor iki çekip tekrar bırakıyor ve yine ağlıyor bunun gibi durumla karşılaşan varmı sebebi ne olabilir ?
Oykununannesii12 Civcivannesii bizim de öyle emzirmeye çalıştıkça iyice ağlıyor çekip çekip bırakıyor sonra genzine gidiyor. Bazen normal ağlamadan emiyor. Acaba tok olduğu zaman mı ağlıyor ki diyorum ben
minikkalp Civcivannesii gazı olabilir. Sancıyi dindirmek için emmek istiyor daha çok sıkışınca kaçıyor. Bize doktorumuz böyle söylemişti
[silindi] Civcivannesii benimde kızım 2 ay 21 günlük ara ara öyle yapar yaptığı zaman da gazı var canım al kucağına iyice belini ov masaj yap bacaklarına karnına iyice masaj yap biraz rahatlar ben öyle yapıyorum. Süt içtikten sonra da gazı zor çıkıyorsa ayakta gezdir ov ov otur kalk çıkart ben öyle yapıyorum ancak çıkıyor🤗
Oykununannesii12 minikkalp ben emzirmek için kucağıma alıyom göğsüme doğru tutunca ağlıyo. Ya alışkanlık haline getirdi yada gür gelsin istiyor baştan beri aynısını yapıyor hep. Bazen ağlamadan emiyor Genel de de ağlayarak
minikkalp Oykununannesii12 bizimkide aynı 3aydir boğuşarak emziriyorum resmen. Ben zorlamasam emecegi yok. Ya çok çabuk doyuyorlar ya biz acikmalarina fırsat vermiyoruz sadece gece uykusunda güzel emiyor ama gün içinde çok az artık yoruldum
Oykununannesii12 minikkalp valla bende anlamış değilim. Yarın kalça çıkıklığı için çocuk doktoruna gideceğiz bakalim soracağım doktor ne diyecek
minikkalp Oykununannesii12 inşallah sorun yoktur kalçasında. Bizimkinde çıkık yokmuş ama gelişim geriliği varmış o yüzden bandaj kullanıyoruz 2haftadir huyu değişti kızımın ne gecem var ne gunduzum zorla emziriyorum bandajli diye hareket ettikçe emdiginide kusuyor kilo alımı yavaşladı
Oykununannesii12 minikkalp kalça ultrasonu için az önce doktora geldik iki bacağı da gayet iyi güzel dedi
oyk_24 Gazdan oluyor o. O şekilde yaptığında kaldırın gaZını çıkartıp emzirmeye devam edin. Yoksa zaten kusar sancısından
minikkalp Oykununannesii12 maşallah kuzuya iyi çok şükür ya. Çünkü bandaj kullanmak gerçekten çok zor
Oykununannesii12 Doktor emerken ağlamasını da burnu tıkalı olduğu için yapar genel de dedi. Burun spreyi verdi. Damla olarakta kullanabilirsin sprey olarakta kullanabilirsin dedi