Derinsmomm Hemde karanlıkta :( kızlar foto cekim derken flash gözüne patladı. Bisey olur mu ya ? Biyerde kör olmus bi bebk okumustum. Korktum cok :(
Erselinannesi Derinsmomm göz doktorları çocukların gözünde şaşılık olup olmadığını anlamak için flash ile resim çekin derler ama
Fulyasin08 Derinsmomm Korkma canım birşey olmaz Allahın izniyle, benim oğlum doğar doğmaz kardeşim flaşlı foto çekmiş hemşire kızmış hatta çocuğun kör olma ihtimali var nasıl böyle düşüncesiz olursun diye. Elhamdülillah hiç birşey olmadı 🙏🏻
Derinsmomm Gorursensoyle https://m.haberler.com/fotograf-makinesinin-flasi-bebegi-kor-etti-7558051-haberi/ Al hayatım burda gördüm , açıklayıcı oldu mu başka yerlerden de bulup atim mi ?
Derinsmomm Erselinannesi o zaman sorun yoktur canım ya , tam haberi okuduydum aman dilkat edim diyodum zank diye patlafı flaş. Panik oldum biraz , aman allah korusun evlatlarmızı.
Derinsmomm Fulyasin08 ay valla canım ya :( internette okudum üzerine bende patlatınca cok panik oldum. Şükürler olsun. Bisey olmadı. O gözü kör olan bebegin gözü cok kötü olmus etkilendim cok. Allahım korusun.