Semanur1elizan Merhabalar güzel anneler Başlıktan da anlaşıldığı üzere Sivas’ta çocuk doktoru öneriniz var mı tek istediğim biz anneleri anlayıp cevap vermesi Güler yüzlü olması görüşleriniz için çok teşekkür ederim ☺️
esra0474 Semanur1elizan merhaba. Tabi ki sevgili hocam Osman Gönülal. Keşke ben de Sivas’ta olsaydım diyorum sırf bu sebepten. Tek geçerim. Sevgiler
Defnebelisinannesi Semanur1elizan Osman gönülal bende takip ediyorum instagramdan YouTube dan falan bence çok iyi bir doktor memlekete gelince kesinlikle ona da gidicem
Deletedmom5284 esra0474 Ayy evet bunu yazmak için gelmiştim, eğer pandemi olmasa yemin ederim her ay uçakla gider gelirdim sırf onun için 😂
esra0474 Semanur1elizan arkadaşlar yanıtlamış 😊 ben aylardır doğmadan önce bile 1.hafta videolarını izleyerek bütün olasılıkları değerlendirmiştim. Halkçı bir doktor. Var olsunlar
Deletedmom_6 Semanur1elizan Osman Gönülal, YouTube dan takip ediyorum kendisini. İşini çok severek yapıyor ve çok donanımlı. Şiddetle tavsiye ederim 👍🏻
esra0474 Deletedmom5284 kesinlikle. Bir sürü para verip, devlet hastanesi gibi 10dk bile sürmeyen muayenelere mecbur kalıyoruz bu aralar ne yazık ki.
MutluMommy Semanur1elizan Sivas’ta tabiki Osman gönülal tabiki kendi kliniğini açtı biz severek gidiyoruz YouTube kanalı var İnstagram üzerinden de takip edebilirsin canlı yayında sorularımızı falanda cvplıyo