Zeynepinannesiii Kim paylastiysa bu tarifi Allah onlardan razı olsun 😂😂 resim atamıyorum ama 1 haftada gayet düzelme var . Bence 1 hafta gibi bi süreç kısa benim için 🙏 . Cok dualarımı aldınız kiiiiiiaaazzz 😂😂
Zeynepinannesiii Deletedmom63 evet ilk baska biri paylasti ondan gördüm ben ürünleri alana kadar seheronyada aldi paylaştı hepten gaza geldim 😂 ama iyi yapmışım
halemehmet Zeynepinannesiii bende sipariş ettim heyecanla bekliyorum gelmesini gelse de başlasam bir an önce 😂 senin çatlakların beyaz mıydı
Zeynepinannesiii halemehmet beyazlamis yerlerde vardi ama çoğu kahverengimsiydi. Bide kocaman morluklarda catlaklarim var hâlâ daha var ’da zamanla gidecek onlarda inaniyorum 😊
Zeynepinannesiii @pikacuu vee @Seherronya çooookkk ama coook teşekkür ederim valla Allah duttugunuzu altun etsuunn 😂☺☺🙏🙏🙏 sizden görüp aldım iyikide almışım pek umidim yoktu açıkçası ( bana fayda etmez sanıyordum) ama aynaya geçip tarla gibi olan karnıma bakinca gözlerime inanamadım saka gibi ☺☺
pikacuu Zeynepinannesiii Yaa çatlaklarından kurtulduğun için şuan aşırı mutlu olsum anlatamam. 🙈🥰Dualarında beni eksik etmediğin teşekkürler 🙏🤗🥰
halemehmet Zeynepinannesiii bende her renk var bazı yerler kırmızı bazı yerler kahve bazı yerler mor 😂 doğum yapalı 3 buçuk ay oldu bu arada inşallah bende de işe yarar 😌😌
Zeynepinannesiii AntikSokrates düzenli kullandın mı peki . Ben bazen gün atlasamda kullanmaya çalıştım düzenli