fero Kızlar oğlum 3 ay 10 günlük mama içtikten sonra karnı çok şişiyor 3 gündür böyle oluyor bunu yaşayan varmı az ölçek verdiğimde de ağlıyor sadece mamayla besleniyor bu arada
Tugbabsra fero mama seyini tam koy akıl vermek gibi olmasın ben cok yoğun yapmıyorum 35 e 1 ölçek yapıyorum ki kabız olmasın veya karnı şişmesin buna dikkat edersen birsey olmaz mama tozunu fazla kacırma
Kahvegerek Karnı şişiyor derken şişmesi normal değil mi tok olduğu anlamına gelir neden öyle düşündünüz
fero Kahvegerek ya mide kısmı çok şiş oluyor böyle vurduğumda gazı var gibi ses çıkıyor rahatsız oluyor sanırım oda
Minikheyecan Distansiyon denilen birşey var netten araştır eğer karın şişliği sert ve dokunduğunda bebişe ağrı veriyorsa cok fazla vermiş olabilirsin. Kusmuyo mı?
fero Canım İnan ölçeğine göre koyuyorum ama duru yapmayı denerim birde bugünlerde çok açıkıyor saati dolmadan verdim çok ağladıgı için ondan olduğunu düşünüyorum
fero Bu durumu yaşayan yokmu aranızda hanımlar elimle bastırdım hafifçe karnına agrı yok gülüyor hatta maşallah ama neden şişiyor anlamadım