Feyza3419 Ada2020 benim kızımda öyle pek ek gıda yemiyor 😔 zaten nası kabız oldu onuda anlamadım. dediğinizi gibi denerim inşallah düzelir 🤲
Ilknuryksk Ayberk_alper bende heryerde aradım bulamadım nereden aldınız acaba artık üretilmiyormuş en az 30 eczane gezdım aradım
Prensesimm2507 Ilknuryksk canım biogia bağırsak düzenleyici ilaç var biraz pahalı özel ama bize onu yazdı doktor
Sinem-1 Feyza3419 Baya sür öyle az bişe değil sonra kaldır bacaklarını karnına hafif bastırarak masaj yap kızım perişan oldu çünkü şimdi iyi uyku uyumuyordu çocuğum
Prensesimm2507 Kızlar normalde 5 aylık bebek günde kaç kez kaka yapmalı benim bebeğimde kabız oldu doktora gittik lahman yaptı dedik günde en az 3 4 defa yapmalı o günden 2 gün sonra yaptı kızım daha yeni hala kabız mı acaba 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
sweetwitchzey Feyza3419 benim kizima kayisi suyu iyi geliyo tek verme mesela ne yediriyosun karistir ver yedirdigin meyve yada puresiyle
Feyza3419 sweetwitchzey denerim teşekkür ederim 😊 bugün sadece kayısı suyu verdim bakalım daha etkisini görmedik