busrasahinn Asiyenur ben elma ıhlamur çayı ve yoğurt verdim bugün de damaklari kaşınıyor o yüzden havuç verdim isirsin diye 4 ay 11 günlük oğlum 😊
AygulSina Asiyenur cocuk doktorunla konusmadan boyle bisey yapma derim. Dogru yapiyorum derken yanlis yapabilirsin
Nekwa Asiyenur anne sütü aliyorsa hic baslama Ilkim genel olarak mamayla beslendigi için 3.5 aylik basladik ek gidaya Bu 6 aylik hic baslayassim yok çünkü emziriyom 🤗
deleted2310 Asiyenur emiyormuş aynı zamanda keşke 5. ayını falan bekleseniz tabi karar sizin ve doktorunuzun. Ama bebeklerin sindirim sistemi henüz tam olgunlaşmadığı için ilerki yıllarda problem teşkil edebiliyor
Ozgecan3 Asiyenur sadece mama yediği İcin kızıma doktor basla dedi bugun elma suyu ile basladım 4 ay 4 gunluk
Nekwa Asiyenur 3 gün kuralı ilk gun cay kasigi 2. Gun tatli 3. Gun çorba kaşığıyla verin ki alerji fln yapiyor mu anlamak icin bütün yiyecekleri bu sekilde vermek tavsiye edilir dr.lar tarafından
Nekwa Asiyenur 3 gün kuralı ilk gun cay kasigi 2. Gun tatli 3. Gun çorba kaşığıyla verin ki alerji fln yapiyor mu anlamak icin bütün yiyecekleri bu sekilde vermek tavsiye edilir dr.lar tarafından
Ozgecan3 Asiyenur Doktor1 cay kasıgı dedi ama 3 verdik . 3 gun boyunca vericekmısım skntı olmazsa yogurt eklenecek yanına
Eymenecemm Asiyenur oğlum beş aylık olduğu halden sadece üç gün kuralı ile yoğurt tatdırdım altı olunca diğer gıdaları tatdırcam acele etmeye gerek yok bence 💁♀️