Asyaybuke Bebeğim bütün gün uyumadı, memeyi çekiştiriyor emerken. Sürekli ağlıyor, mızıldanıyor. Sütün akışı mı azaldı desem sıkınca fışkırıyor. Anlamadım neden. Sabahtan beri uyumadı 🤯2.5 aylık bu arada
Goktugmoms Off aynısı benimki de iki buçuk aylık valla akşama kadar pert oldum siz nasıl sakinleştiriyorsunuz
Asyaybuke Goktugmoms sakinleştiremiyoruz ya. Eşimle sırayla sallıyoruz dizimizde. Maksimum 15 dk uykuya dalıyor devam ediyor ağlamaya. İş güç yapamıyorum.
Asyaybuke Asyaybuke Goktugmoms gaz gibi de değil kakasını yapıyor gazını çıkarıyor ama hep huzursuz bir ağlaması var. Sürekli ayaklarını sallıyor
Goktugmoms Asyaybuke sorma canım vallahi pert oldum nasıl dayanıyorsunuz benim eşim polis ful çalışıyor bide kakasını yapamadı bizimki mama da veriyorum emziriyorum da anlamadım valla
elifhanimm Bu benim bebeğim fakat kendisi 1,5 aylık. Uykusuz olduğu için emzirmede sorun çıkarıyor diye düşünüyorum. Bir de banyo günü geçti birazdan banyo ve masajla onu hamur ediciğiiim😂
Asyaybuke Goktugmoms benim eşim de asker. Adam dinlenemiyor hele nöbetçi olduğunda tek başıma iki çocukla kafayı yiyorum 😏
Asyaybuke Goktugmoms mama da veriyormuşsunuz demek ki açlık ağlaması değil. Ben de hep aç mı diyorum ama… 😏
MTB Goktugmoms dayanmak mı pert oldum bir saniye bile durmuyor artık vücudum uyuşuyor. Uykusuzluktan göz altlarım çöktü sürekli ağlıyor. Sabah 7 sen beri uyanık hala daha uyumadı ağlıyor
Efebebek123 Canım bende aynı sorunları yaşıyorum benim bebeğimde 2 buçuk aylık bu zamanda meme reddi meme tutamama huzursuzluk oluyormuş biraz sabretmemiz lazım