Omertugra20 Merhabalar ilk dozu yaptırdım bebegim 3 aylik 3 dozluk rotateq yaptiriyorum ben doktorumuza sordum yan etki yapiyormu diye hicbirsey yapmaz dedi fakat formda denk geldim kanli ishal falan diyorlar beni aydınlatabilirmisiniz korktum açıkçası
Esnalp Omertugra20 Yani ben de yaptırdım ama böyle bişey olmadı 3 gün falan rengi yeşil oldu düzeldi sonra
Berenalp Omertugra20 bu aşıyı yaptırmamızın sebebi kanlı ishal olmasın diye ben de aynı açıdan yaptırdım 3 doz hiç bir sorun yaşamadım
Cansuk Ben yaptırdım her hangi bi sıkıntı olmadı sadece aşığı yaptırdıktan sonra 1 saat süt Veya mama vermemeniz gerekiyor
3children1mom Omertugra20 bende 3 çocuk doğurdum 2 sine yaptırmadım ne rota ne menenjit buna da kararsızım yaptırmakta yani hicbiseyleride yok çocukların tam olarak anlamı nedir bu aşıların
Omertugra20 3children1mom rotavirus zehirli ishale karsi koruyor cogu insanda ee bizim zamanimizda yoktu diyorlar ama ulkemize cok fazla goc oluyor ve bu virüse heryerden yakalaniliyor memenjitte beyinle alakali diye biliyorum