MiracAlpinveUmutunAnnesi Serolinaa çok gecmis olsun Rabbim birdaha yaşatmasın Istanbul depremini yaşamıs biri olarak çok korkunç cok 😢
Aryemus_3 Serolinaa Biz kayinvalidem gildeydik şoka girdim fırsat bu fırsat dedi galiba tokatladı Kayinvalidem geçmiş olsun hepimize
Merve2344 @Serolinaa ben geçen seneki deprem den dolayı hala konteynır da kalıyorum evler verilmediği için. Çok korktuk buzdolabı düşecek sandım kapıyı açtım hemen uzun bir süre mide bulantım ve kafa ağrılarm geçmedi panik atağım var sanırım
Serolinaa Merve2344 ay çok çok geçmiş olsun çok zor ya biz de toparlandık çıktık evden deprem sonrası
Merve2344 @Serolinaa inşallah ama allah bilir. Ne desek boş. . .Bir tanesi balkondan atlamış ayakları kırılmış gördün mü sen. .
Serolinaa Merve2344 gördüm çok üzüldüm ya panik hali yazık ya biz de ne yapacağımızı bilemedik.ocaktaki deprem gibi olacak sandık ya durmayacak diye düşündük
Merve2344 @Serolinaa evet bende öyle düşündüm. . . Allahım tüm herkesi korusun bütün felaketler den. Hâlâ başım ağrıyor. Panik atak oldum Iyice korkudan
merdepltkylp Geçmiş olsun hepimize allah beterinden saklasın… 6.8i de yaşadık 5.6yı da ama hiç de 5.6 değildi