Gizay230320 Güzel anneler kızım 9 ay 4 günlük eşim çupra aldı taze olunca kızıma da tattırmak istiyorum kendimiz için yağda kizarticaz ama kızıma yağda vermek istemiyorum nasıl bir öneriniz olur sizler nasıl tattirdiniz yardımcı olurmusunuz
Mom9 Gizay230320 fırında sebzeli yapabilirsiniz. Havuç, patates, soğan ekleyin fırın poşetinde pişirin
asyasare Gizay230320 yagsiz izgara seklinde vermistim ben cuprayi. ya da firinda sebze ile firin posetinde de pisirebilirin canim.
Birkizbiroglan Gizay230320 ben haşlama yapmıştım somon balığı idi. Ama sonra bize hamsi yaptım kızartma az verdim çok istedi ondan beri de bize yaptığım gibi veriyorum. Tabi çok az yağda yapıyorum geri alıyorum yağını falan 🙄 bu ara herşeyi yemek istemediği için ben böyle verdim ama siz haşlama yada fırından bugulama verebilirsiniz 🌿
[silindi] Gizay230320 çupra dip balığı. Mümkün mertebe yüzey balığı tercih etmeniz gerekir. Gelen şu dönem deniz kirliliği iyice arttığı için kesinlikle dip balığı yedirmeyin ağır metal birikimi otizm gibi zihinsel hastalıklara sebep olabilir. İkinci olarak da hiç bişeyi kızartarak vermeyin. Balığı zeytinyağı ile fırına verin. İlk defa veriyorsanız 3 gün kuralı yapın gündüz