AsiLiya Kızlar 1 ay sonra 5 aylık olucaz doktorumuz ek gıdaya geçeriz dedi yavaştan sizce mama sandalyesi nasıl bişey tercih etmeliyim. Bebeklerim çok büyük değiller daha 7 kilo bile olmadılar ☺️ Onun için mama sandalyesinde durabilecekler mi bilemiyorum sizce mama sandalyesi şart mı şartsa nasıl bişey almalıyım
Eesay AsiLiya bizim için mama sandalyesi şarttı çünkü oğlum asla sabit duran bir çocuk değil 🙄😂 ikea antilop kullanıyorum, sağlam, hafif çok ergonomik yani.2 çocuk daha büyütür gibi. Fiyat-performans olarak bence tatmin ediyor🌸
senceumrumdam1 AsiLiya Ben ebebekten aldım canım gayet güzel ama benim Kız 8 aylık olmak üzere 5 ayllıkkende destekli oturabilir ☺️
Purple13 AsiLiya benim bebeğimde minyon ikea antilop tam bize göre oldu. Şart diyemem herkese göre farklılık gösterir ama benim için çok kolaylık oldu. Her yere götürüyorum masada bizimle oluyor. Yemek yerken ister istemez dökülüyor saçılıyor hemen temizleniyor. Duşunu ona oturtup yaptırıyorum.
Mom62636362 AsiLiya destekli oturtmuyorsanız başlayın, desteksiz oturdukları vakit geçersiniz mama sandalyesine
Zehra_Ens Kesinlikle şart elim ayağık olmuştu ama kullanmayı erken bıraktık malesef oğlum kemeri takmama rağmen çıkıyodu düşmesinden korktum. Şimdi 16.5 aylıklar yine kullanmaya başladık çok rahat ediyoruz