Esraesahyu Allah aşkına kızlar bu aralar bu durumu yaşayan var mı 2 aydır günüm geciyo ölüyorum stresten emziyorm ve eşim korunuyor ama niye böyle oluyor anlamıyorum normalde hep düzenliydi
Tosbigim Esraesahyu 3-4 gün gecikme ya da daha erken adet olabilirsiniz. Ama hamilelik riski varsa test yapmadan bilinmez..
Cemremir00 Esraesahyu şu an 7.günüm gergin test yapıyorum negatif ama olmadım hYla delircem bebeğim 8 aylık
Cngzhn Esraesahyu canm olabliyor emziirrken,benim bu ay tam 12gun gecti,kendimden o kdr eminm ama ben ble stres oldum
sarisinbayan Esraesahyu doğumdan sonra adet görduysen hemen test yapmalısın derim ben 2 seneye yakın adet olmamıştım çunku şüphen varmı
Tosbigim Esraesahyu bekarken banada çok olurdu böyle gecikmeler ama doğumdan sonra düzenli canım dediğim gibi test yaparsan daha iyi olur şüphen varsa
Esraesahyu Tosbigim şüphem yok aslında kondomla korunuyorz. Birde bu ay sadece adete 1hafta kala ilişki oldu ve korunarak hemen test yapılır mı ki
Esraesahyu Cemremir00 ahh biliyorum o duyguyu inşaallah oluruz yakın zamanda. Hangi yöntemle korunuyorsunuz
-Papatya- Cemremir00 benimde 7. günum test yapmadım ama hamilelikle ilgili bı şüphem yok. Ama yinede korkuyorum normalde 4 ay düzenli oldum hiç şaşmıyordu oğlum 7 aylık
Esraesahyu sarisinbayan doğumdan 10 ay sonra adet gördüm ilki düzenli oldu 2 aydır düzensiz gecen ay 5 gn gecikip olmustum. Adet olmama 1 hafta kala ilişki olmustu sağlıklı Bi test olmaz suan
birkuzuhikayesi Ben yazdım sandım. Bıktım stresten . Geçen ay 2 gün bu ay 3 gün gecikti ölüyorum hamilemiyim diye 😭 benim de eşim korunuyor
Esraesahyu -Papatya- bende öyleyim dikkat ediyoruz baya ama o korku cok fena. Hangi yöntemle korunuyosnz
Esraesahyu Cngzhn benimki de 14 aylık olacak o da fena düşkün inşallah emzirme kaynaklıdır canım hemencecik olurum