Ozgedgdu Tecrübeli anneler bebeklerinize ninni dinletiyormusunuz telefondan memnun kaldığınız uygulama varsa ismini önerebilir misiniz
ikos58 Ozgedgdu bebek uyutucu diye bir uygulama var sadece ninni değil süpürge,kolik vs çeşitli müzikler var onunla uyutuyorum
Dilekss Ozgedgdu youtube a hoşgeldin bebeğim yaz. İlk olan içinde 10 tane fln şarkı var. Ben hep onu açıyorum çok güzel ninniler var karışıkta dinletebilirsn benim kızım 2. Şarkı da uyuyakalır 😊
ozdenarda Ozgedgdu bende bebegim dalamadigı zamanlarda yada sinirlendiginde pis pis sesini ve dandini yi aciyorum rahatliyor birde annesi onu cok severms var ❤
Sema99 Ozgedgdu ben YouTubeden indirmiştim 3 sene önce üç çocuğum var en küçüğüne onu Hale’n dinletirim çok rahat ediyor
Ozgedgdu ikos58 evet bende onu kullandım bir süre. Ama çok ninni seçeceği olmadığından sildim sadece dandini yi seviyordu onu dinletiyordum
shdemir Ozgedgdu Sevda sengulerin melek bebek sarkisiyla uyuyoruz her zaman alisti calmayinca cok zor uyuyo😊
ALYASNB YouTube mozart ninni yaz çıkıyor doğduğundan beri klasik müzik dinletiyorum ama arada reklam giriyor tam dalmadıysa uyandırıyor dikkat etmek gerekiyor 😂🙈