Pinar272727 Kızlar instagramda gebelik planlaması, cinsiyet planlaması vs. Yapanlar var. Aranızda hiç yaptıran oldu mu?
Agg0207 Pinar272727 tobbe tovbe boyle sacmalik olurmu bir kere Alleh kime neyi uygun gorurse hakkinda o hayirlisi olur kisinin bunu belirlemek istemesi gibi bir sacmalik olamaz
ikimelekannesiZR Pinar272727 doktorlarda artık bu konuda yardımcı oluyor baba cinsiyeti belirlediği için beslenmesini ayarlayıp vitamin veriyorlar ama benim düşüncem doktorumun bunu yaptığını bilmeme rağmen gitmedim çünkü rabbim bana neyi layık görüyorsa onu istedim 🙏
Pinar272727 baybmom Valla bende tam olarak bilmiyorum ama beslenme listesi, yumurtlama gününe göre iliski günü veriliyor galiba kız veya erkek cocuk icin farklı. Tabi takdir önce Allahın ama baya bi tutan var planlamalarda
Pinar272727 Nidaabaserr orası öyle tabii ki sağlık herşeyden önemli ama bi kızı olan bi oğlu veya bir oğlu olan bir kızı olsun isteyebilir 🥰
TugbaNil Pinar272727 bebeğin cinsiyetini belirleyen baba olduğuna göre, baba adaylarının beslenme listesi uygulaması gerekir sanıyorum
baybmom Pinar272727 insanlar nerden takipçi kasıp para kazanacaklarını şaşırdılar gerçekten. Yumurtlamaya göre cinsiyet bilinen birşey zaten doktora sorsan oda anlatır. Ücretliyse bosuna prim verme derim nacizane. İki cinsiyetide kabullenmek gerekir. Çevremde çok kız isteyip oğlu olunca depresyona giren var yazık yani gereksiz.
Pinar272727 baybmom evet ücretli yapılıyor 150 200 tl civarı. Bende bilemedim binlerce paylaşım var olumlu sonuç alan. aranızda deneyen varmı diye merak ettim
TugbaNil Pinar272727 yani bu sektör bana inanılmaz saçma geldi tabi ama madem bu işe kalkıştılar, bu bilimsel gercegin farkındadırlar umarım. Yoksa hayal kuran anne adaylarını kandırmaktan öteye gitmez. Kaldı ki %50 ihtimal var zaten e bi zahmet tutan da olmuş olsun
Esraabozdemir09 Saçmalık bence . Cinsiyetin tahmini veya planlaması olacağını sanmıyorum . Allah ne yazdıysa o 🤞🏻