Boncukk_180520 Adetim 3 gün gecikti benim gibi gecikipte hamıle olduğunu öğrenen varmı birde gebelk testi yaptım tek çizgi çıktı ilk bebeğimde bir gün geciktirince yaptım iki çizgi anında çıkmıştı
Seherronya Boncukk_180520 adet gecikmesinin bir çok sebebi olabilir zaten test yapmışsınız negatif çıkmış? Ayrıca korunuyo musunuz ? Korunmuyor musunuz biz nerden bilelim ? Sorularınıza cevap bulmak için daha açıklayıcı yazmanız gerekiyor .
Gorkemkc Boncukk_180520 bilirsinki idrar testlerine güven olmaz.Hamileyken negatif hamile değilken pozitif çıkabilir ilk gebeliğinlede bu bir olmayabilir geç döllenme olmuş olabilir birde adetin 1. Gün gecikmesiyle pozitif çıktıysa şansa çıkmış yani ☺️Bende hep negatif çıkmıştı adet gecikmemin 5. Gününde kan testi vermiştim 5755 gibi bi betam çıkmıştı
Deletedmom4 Boncukk_180520 korunuyorsaniz neden korkuyorsun ki ,bide 1 yasa kadar normal idrarda çıkmamış kan verin kimse burfa bilemez..
Pinar272727 Test bozuk olabilir keşke birkaç tane daha deneseydinz. En iyi sonucu kan tahlili verir ama
sinemin Boncukk_180520 off benimde gecikti ve korkuyorum kızım daha 6 aylık geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz
Agg0207 sinemin geri cekilme bir korunma yontemi degilki canim neden riske atiyorsun kendini burda birdunya post acildi geri cekilme hakkinda