agustosbocegim Kızlar ek gıdaya geçiş yaptım yoğurt mayaladım şuan 2. Günüm yoğurt bittikten sonra örneğin patates havuç yada kabak püresi vereceğim ya bunları haşlayarak püre haline getiriyoruz değil mi pek bilgim yok ilk çocuğum yardımcı olursanız sevinirim
serebro agustosbocegim ben buharda pişirip tel süzgeçten geçiriyorum 1 kaşık zeytinyağı ekleyip verdim püre gibi
Meriwa agustosbocegim haşlarsanır vitamin değeri ölür buharda pişirmek daha sağlıklı tencere içine aparatlar var buharda pişirmek için alabilirsiniz
asyasare agustosbocegim evet olur. benim celik suzgecim vardi makarna icin. onunla buharda hasliyorum ben de. bir de blender yapmayin catalla ezerek pure haline getirin az puturlu kalsin bebis puturluye alissin. ilerde kati gidaya geciste zorluk yasarsiniz blenderla pure yaparsaniz.
serebro agustosbocegim ben tencere üzerine tel süzgeç koyup kullanıyorum 2 aydır sorun yok direkt süzgeçten geçirip veriyorum sonra
agustosbocegim serebro süzgeçten geçirip veriyorum derken yani tencere üstüne süzgeç i bırakıp üstüne patates vs koyup haşlayıp sonra alıp püre haline getiriyorsun değil mi bende plastik olanı da var fakat erir sanırım
serebro agustosbocegim evet. Ince dilim kesip tek süzgeçte buharda pişiriyorum yemek kaşığı yardımıyla süzgeçten geçirip zeytin yağ ekleyince veriyorum. Plastik erir tel süzgeç yada pişirme aparatları var özel öyle birşey edin