Kızlar oğlum premature 33 haftalık doğdu 2 hafta kuvezde kaldı , şuan 7 aylık. Eve geldiği gün ağlamaya bir başladı hala ağlıyor🤯 3,5 ay annemlerde kaldım ama yok öyle bir ağlama sabah 9 da bir uyanıyordu asla akşam 9 a kadar uyumayıp ağlıyordu hep kollarımda ritmik hareketlerle sallaya sallaya dolanıyodum odaları doktor doktor gezerken süt yumurta ve coklu gıda alerjısı olduğunu öğrendik diyetede başladım ama alerjık bebek anneleri bilir huysuzlukları asla gitmiyor ben düştüm 42 kiloya hem stresten hem diyetten ve cocugum hala ağlak gece yarım saat bir saatte bir uyanıyor emiyor tekrar uyuyor kendide biraz fena daha şimdiden her istediği hemen olsun istiyor yooksa bi tarafını kesmişsin gibi bağırıyor bu sabah resmen bende onunla ağlama krizine girdim sinirlerim boşaldı artık o kadar yorgun ve umutsuzum ki bugünlerin biran önce geçip gitmesini bizde normal bebekler gibi oynayalım uyuyalım arada diş zamanı filan ağlamalarımız huysuzluğz olsun istiyorum, psikolojım bozulmaya başladı artık kendimi çok kötü hissediyorum😢😢Benden başka kimsede durmuyor , benım beynım deseniz artık almıyorr 😰Oğlum benım herşeyim ona iyi bir anne olabilmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum ama ben sanki bitiyorum 😓En büyük tesellim Allahım en azından geçici birşey alerjı nasıl hasta yavrucaklarımızı görüyoruz çok şükür öyle hastalıklarımız yok diye dua ediyorum hep . İnşallah bu zor günlerde geçer 🙏🙏 İçimi dökmek istedim uzun oldu kusura bakmayın çok doldum🤕