Fyzaeyll Kızımın ayakları kırmızı nokta nokta diye post açmıştım. Bugün çoğaldı ellerine ve dizlerine yayıldı. Acile gittik kan bakıldı. Maalesef el ayak ağız virüsü bulaşmış. İlaca başladık geçmezse yatış yapıcam dedi daha önce başına gelen var mı. Nasıl geçer ekstra ne yapılabilir?
Damlaaaaaaa Fyzaeyll benim başıma gelmedi ama halamın 2 yaşındaki oğlu geçirdi bu hastalığı 6 ay önce 10 günü bulmuştu bir kuluçka dönemi oluyor sanırım bu hastalığın
Sevoanne Canım benm bir tanıdığım okutmus öyle geçmiş tabi ilaçlarında varmıs krem onlarada kullanmış ama baya fazlaymış resim göstermişti bi araştırın ister şifa Rabbimden
Fyzaeyll Sevoanne Çok fazla değil çok şükür ama yatış deyince elim ayağım boşaldıı. İyiki erken getirmişsiniz dedi.
Fyzaeyll Damlaaaaaaa 7 gün içinde geçmezse yatış dediği için ilaç dışı birşey var mı diye arayışa girdim. Teşekkür ederim
Kedicik Extra bir şey yapmanıza gerek yok viral kendi kendine geçecektir ilaçları kullanın çocuk rahatlar fakat ağzındaki yaralar beslenmesini bozarsa evet yatış yapıyor doktorlar
Fyzaeyll Kedicik Evet birşey yiyemez hale gelirse hemen gelin dedi. Zaten iştahsız bir çocuk. Ağız için şurup verdi tüm ağzına yaydır dedi onu nasıl yapabilirim ki
SedaMirza Fyzaeyll nasil geldi bu hastalik canim peki birinden falan mi geciyormus ? Gecmis olsun bu arada post ustte kalsin
Fyzaeyll SedaMirza Dışarıdan hastalık geçirmiş birinden bulaşır dedi doktor. 5 yaş altı çocuklarda oluyomuş geçen gün parka götürmüştük 3 tane Suriyeli geldi sevdiler kızımı ondan mı acaba günah almak kötü düşünmek istemiyorum.
Pelinn Fyzaeyll bu hastalık aslında türkiyede yıllar önce aşılmış bitmiş daha sonra suriyeliler ülkemize geldikten sonra tekrar başlamış malesef😕
SedaMirza Fyzaeyll asisi falan yokmuymus bunun peki Olabilir canim suriyelilerden her tur hastalik geliyor malesef onlarda insan ama bazen uzak durmak gerekiyor
Fyzaeyll SedaMirza Yokmuş canım. Bol bol sıvı alsın hatta içmesi için zorlayın dedi. Hergün üstünü değiştir elini yüzünü sık sık yıka. Asitli kesinlikle yedirme içirme dedi
SedaMirza Fyzaeyll cok gecmis olsun canim seni cok iyi anliyorum caresizce bekliceksin benim oglum rota virusu oldu inan oturup agliyordum Allah herkesin evladina acil sifalar versin