Gizemderinlina Kafayı yemek üzereyim kızım yattıgımızdan beri her saat başı gözleri kapalı deli gibi ağlıyor sakinleştirmemin imkanı yok emzirmeye calısıyorum onu da kabul etmiyor ayagımda salladım uyuya kaldı suan ateşi de yok
bossbabysmom Gizemderinlina 1 yaşnda 3 saattir saliyorum sakinlestrmete calsyrm yok yok kafayi yicem en sonnda o olacak
ecemm-6161 Gizemderinlina Rabbim bol derin uykular versin canm ya ne diyim Rabbim yardımcın olsun bacım 😯😥🤲🏻
Meryemmeva Gizemderinlina 9aylik her gece ayniyiz gunduz duzeni guzel destelsiz ama gecesi insani hayattan sogutucak cinsten..
Gizemderinlina milasmommy 21 aylık son 4 dişi kaldı en arkadakiler onlar geliyor sanırım ama kontrol ediyorum herhangi birşry yok çok zor bi geceydi
Eslemmiray Valla durum bendede öyle üç buçuk aylık şuan sallıyorum uyumasını bekliyorum, uyusa bile sürekli uyanıyor sürekli ağlıyor huysuz ne yapacagimi şaşırdım damakları çok kaşınıyor ama dış çıkarması için erken değil mi
Gizemderinlina ecemm-6161 çok teşekkür ederim normal de hiç böyle bi çocuk değil son 1 aydır ara ara böyle oluyor
Gizemderinlina Fitifiti 5 e kdr kaç kere kalktık valla bilmiyorum en son uyumaya calıstıgım saat 8di 😱
ecemm-6161 Gizemderinlina Canım İnan o kadar çocuk baktım ki yeğen falan da kendi çocuğumu hiç farketmıyor tüm bebekler aynı ya😏🙃🙃🙃 bi damarları Tuttumu gidiyor öyle