ElifAda9e 2 ay 18 günlük kızım var sizce ışıklı donence almalıyım tavana yansıyor yoksa zararli olur mu ışık acısından?
ecemm-6161 ElifAda9e canım ben de alacaktım almadım müzik acıyorum bebek müzikleri tavana yansıyanlar daha güzel gerçekten beveğin dikkatlini ceker uykuya dalar 🙂🙂
defnesmomm ElifAda9e ışığı çok hafif oluyor. Zararı olacağını sanmıyorum. Bebeklerin görme fonksiyonu ilk aylarda çok zayıf oluyor. Büyüdükçe daha uzağı görmeye ve daha net seçmeye başlıyorlar.
Hirab Hiçbir zararı yok cnaim hatta dikkatlerini cekiyo sakinlasiyolsr bile bendr kizima hatta daha küçükken kullandım sanırım dikkatini cekiyodu sajinlasiyodu ninnili dönünce
Ozcskrl Ben chicconun aldım projektörlü ama o aylarda dikkatini pek cekmedi canm 4. Ayına girdiği zamanlar izlemeye basladı. Rahat rahat arastırarak alabilrisin vaktin var 😀
ElifAda9e Ozcskrl inşallah alışır canım benim bebegim kucaktan asla inmiyor belki o oyalar diye alıyorum 😣🙄
ElifAda9e defnesmomm evet ilk siyah beyaz görür derler şimdi renkleri tanımaya başladı yani renkli şeylere çok atılıyor