NilAlya Merhaba Anneler bebeğim şuan 4 aylık doğduğunda bi süre altını pamuk ve saf su ile sildim daha sonra sleepy e geçtim altı kabarıp kızarmaya başladı ben yediğim birşey dokunuyor herhalde sanıyordum islam mendil den olduğunu geç fark ettim . Şuan ki evimde sıcak su yok sürekli kettl dan ısıtmam gerekiyor o yuzden herzaman pamukla zor oluyor arada kullanabilecegim sleepy den daha hassas ciltler için olan ıslak mendil bilen varsa yardımcı olursa mutlu olurum .
Busra2834 NilAlya benim de 1 buçuk aylık kızım var bende pamuk kullanıyorum ama sıcak su kullanmıyorum ısıtmana gerek yok bence sürekli ilk başta sıcak su kullanıyordum ama baktım olacak gibi değil normal suyla yapıyorum artık ıslak mendilden iyidir sonuçta ıslak mendil de soğuk
meryembetul NilAlya bn prima hassas ciltler için planı kullanıyrm kzim aşırı hassas o yüzden çok güzel. Cnm… Pahalı ama 1 tane bile yetiyo yeri geldiğinde…
4bilge12 NilAlya termosunuz varsa suyu ona koyup kullanacağınız zaman hep hazır olmasını sağlayabilirsiniz. Sıcak su musluğa geç geliyor diye ben öyle yapıyorum. Hem su hem elektrik tasarrufu da oluyor.
Mom62636362 NilAlya canım ketılda sürekli sürekli ısıtmana gerek yok, bir kaba pamuklarını koyup su dök üstüne, sulu olsun kabın içi, sonra kaloriferin üstüne koy, gün boyu orada dursun, azaldıkça eklersin
Ilbilge Kbrasahiinn06 primanın ıslak mendili çok kötü sleppy dokunan bebeği o ıslak mendil mahveder. Yeşil olandan bahsediyorsanız tabi
Cgdmltr93 NilAlya hangi ıslak mendil olursa olsun leğene sıcak su ve zeytinyağı koyup ıslak mendilleri yıkıyorum bu suyla iyiceee.. sonra kavanoza koyuyorum. Kimyasaldan arınmış oluyor o şekilde siliyorum.
Carolina NilAlya ıslak mendil değil de altını su ve sabunla yıkamanı öneririm o zaman pişik olmuyor bez kalitesi de önemli bu durumda. Ben molfixin yeşil paketini kullanıyorum pişik yapıyor altına pamuk koyuyorum pişmiyor paket bitene kadar böyle idare edicem bitince sleepy ve diğer bezleri denicem hangisi iyi gelirse artık. Ama her halükarda bebeğin altını yıkaman gerek
NilAlya Carolina bu eve yeni taşındık diğer evde doğalgaz vardi burda yok ve ev aşırı soğuk sürekli altını yıkayamam malesef salonu sobayla isitiyoruz gir çık yaptıkça koridor buz gibi suyu isit getir altını yıka diyene kadar sürekli hasta olur çocuk o yuzden alternatif yollar arıyorum yoksa tabiki altını yıkamak en güzeli
Analist Carolina ben bütün bezleri denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim. İmkan varsa prima pampers pure eğer yoksa molfix pure soft olanı👌 molfix in yeşil paketinden sonra pure soft daha iyi gelecek yumusacik😊