Nefes_lina Merhaba sizden öneri alabılır miyim bebegım diş çıkartıyor jel vb ürünler kullandım baya huzursuz varmı önerebilecegınız bilgiler
38eg Nefes_lina merhabalar biz ön dişlerde kullanmadık çok şükür gerek duymadık ama şimdi 3 azı diş birden çıkıyor ve baya zorladığı için jel kullanıyorum ara ara ateş vs yok şükür ama çok ağrısı oluyor yüzüne vuruyor sürekli yanağını yere koyuyor yatıyor jel sürüyorum rahatlıyor
CemreKerem35 Nefes_lina o huzursuzluk pek geçmiyor ama olay kontrolden çıkacak gibi olduğunda ben jel + parol ağrı kesici kullanıyordum. Bir de içi jel gibi olan dış kasiyicilarini buz dolabında atıp verdiğinizde o soğukluk damaklari rahatlatıyor.
Defnemm22 Nefes_lina pırasa verin eline kaç aylık pırasa taze soğan bunların içindeki bir madde yatıştırıyomuş bir araştırın bence
tuval Nefes_lina soğan rendeleyip sürmüştüm zeytinyağ karanfil beklettim sürdüm ilaç olarak parol verdim arada. Bebeğim emiyor sık sık emzirdim ağladığında rahatlattı
Nefes_lina 38eg hep derler ilk diş kötü olur çıkarken diye ne güzel sorunsuz cıkmıs sızın Bizde ilk diş jel sürdüm diş kasıycagı kullanıyoruz soğuk kompres uyguladım baya kötüyüz cok bagırıyor uyku uyumuyor
Nefes_lina CemreKerem35 baya cekıcegız gıbı duruyor 1 aydır ılk dişi cıkacak ne soğuk kompres uyguladım ılac verdım fayda etmedi
Mesutefe İlk dişlerin de birsey kullanmadım 3 aylıkken çıkardı rahat şimdi 7 buçuk aylığız üstten 4 tane aynı anda çıkarınca calpol verdim 1 çay kaşığı çok işime yaradı agrısı durdu 😌
aLmisMomSs Nefes_lina tetagil diye doğal bir granül var oldukça rahatlatıyor deneyin derim inşaAllah tezinden ağrısız sızısız çıkar kuzunun 🙏
Nefes_lina aLmisMomSs cok teşekkür ederim bılgınız için yurtdışında oturuyorum bu granül de turkıyde var burda yok 😞
tuval Nefes_lina soğan ufak kısmı ile rendeleyip 1 gece dolapta bekletip azar azar sürebilirsiniz diyor doktorlar. Jel pek önermiyorlar
Ulkrdml Nefes_lina canım gecen gun aynı postu attım donen olmadı uzamasını beklemekten baska care yok gıbı fıtıl bıle ıse yaramıyor karanfıl yagı dene bıde benımkınde oda ıse yaramadı