SuPerisiiii Kızlar hepinize merhaba , daha önce da yazmıştım ama görülmedi sanırım. cytotec adında bi ilaç kullanan var mı aranızda? Ben kullandım da yan etkilerini yaşayan oldu mu ne kadar sürede geçirdi yazabilir mi kullananlar?
AnnesininUmutu SuPerisiiii Nasıl kullandınız bilmiyorum ama ağızdan aldıysanız sıtma gibi titreme ateş, ishal ve regl sancısı gibi ağrı vs belirtileri olur genelde.
SuPerisiiii Tuba ben doğum sonrası muayeneye gittiğimde verdiler. Ne için verdiklerini sorduğumda rahmim kendini toparlaması için dediler. Ama o kadar ciddi yan etkisi oldu ki bende korkuyorum artık bi gün bayılıp kalacağım yine diye 😔çocuğum için endişeleniyorum çok fazla 😞
Avrupaligelin Aynen onu doğum sırasında 8/1 olarak veriliyor açılma olsun diye ayrıca doğum sonrasında da rahim kendini toparlasın diye de verilir titreme yapablir dil altı kullanınca vajinal etkiler daha az görülür. Ebeyim bu arada ondan biliyorum bizde sık sık kullanıyoruz gerektiğinde. Sizde ne gibi etki yaptı vajinal mi kullandınız
SuPerisiiii Avrupaligelin bana sadece bir tane verdiler. Ben de kullandım ama bazı akşamlar çok ciddi yan etkileri oluyor. Evvelki akşam sabaha kadar istifade ettim.. geçen akşam da doğum sancısından beter sancı ile uyandım. Bana ilaç sonrası acile gel muaeyene ol demişlerdi ama ben biraz bekleyeyim geçti sanki dedim. Yine de gitmem lazım mi sizce ?
Ayseemir13579 Avrupaligelin emziren anneler kullanabiliyor mu banada verdi doktorum int kullanamaz diyo
Avrupaligelin SuPerisiiii tekrar ederse bi git derim ama muhtemelen olmaz ağrı olunca kusma görülür genelde sizin ayrı akşamlar olmuş sanırım ama dediğim gibi birdaha olursa bi gidin usg ile bakarlar rahmin durumuna muhtemelen de gerek kalmaz zaten geçmiş olsun
SuPerisiiii Avrupaligelin çok teşekkür ederim dilekleriniz için. Evet ilk gece sabaha kadar kustum, sonraki günden 2 gün sonra da çok büyük sancı ile uyandım. Sizce gitmeli miyim yine de? Tekrar eder mi bu durum? Korkuyorum artık açıkçası
Avrupaligelin SuPerisiiii muhtemelen etmez öyle umuyorum zaten yakın zamanda genel kontrole gidicekseniz o zaman da bakılablir ilaç etkisini göstermiş daha da tekrar etmez o kasılmayla kanama olmuştur zaten gayet normal
SuPerisiiii Avrupaligelin ya işte kanamam çok az oluyor arada.Ben de onu anlamadım. Ama yine de giderim belki bugün bakalım ne diyecekler artık