Bhr12- 7 aylık bebegım var yumurtayı yağda pısırıp parçalayarak versem bır sorun olur mu bır de peynirlerden hangısını verıyorsunuz
Fitifiti Bhr12- Sadece sarısını verebilirsiniz. İçine minik minik doğranmış sebzeler eklerseniz çok sağlıklı hale gelir. Maydonoz,dereotu,taze soğan gibi.
Beyzanur54 Bhr12- bebeğim 1 yaşına girecek inanın herşeyi 5 aylıkken tattırmaya başladım ve iştahı çok güzel çok şükür hiç bir yiyeceği red etmiyor. Yumurtayı bn az tereyağda pişiriyorum sıvı yağ kullanmıyorum oğlumun yiyeceklerinde tereyağı yasa zeytin yağı
89Kbr Yiyebiliyorsa sarısını ver yesin tabiii. peyniri kendim yapıyorum yapamazsam eğer tuzsuz lor alıyorum(kelle peyniri,süt gibi kokuyo damakta eriyor resmen)
89Kbr Bhr12- sadece sarısını vereceksen bence bişey olmaz. ben bize yaparken tuzsuz ve göz göz yapıyorum ona da sarısını veriyorm kalanı da artık tuz/baharat bize☺️
Beyzanur54 Bhr12- bence gözlemle 3 gün dene birşey olmazsa verebilirsin. çünkü bende o şekilde yaptım verdim hiç bir sıkıntı oluşmadı.