Kulpu_kirik_kup Bugün tek memeden sürekli sütüm aktı. Bir anlam veremedim ben emzirdigim halde akmasına. Bilgisi olan var mı kizlar?
zeynepalp Kulpu_kirik_kup Neden bunu yazdın ki şimdi buraya. Neyse sen yaptın bir hata biz.duzeltelim bari. Maşallah demeyenin bebesi bu gece uyumasın 😂😂
Kulpu_kirik_kup Mom14 yok 4 ay oldu doğum yapalı. Bide solda hiç yok gibi, sağdan akıyor damla damla. Bence bir sorun var 🤔
Kulpu_kirik_kup zeynepalp ahahah😂😂 ama ben bı sorun olduğunu düşünüyorum. 4 ay olmuş hiç yaşamamışim böyle bişey 🤷 korktum yani. Diğerinde de hiç yok
Mavismila zeynepalp hayatım maşallah maşallah maşallah o şey çok çok süt olmasından kaynaklanmıyor mesela benim üst komşum da hep göğsümden süt akar akar içinde bebeğine hiçbişey kalmaz 5 dk emzirdi emzirdi emzirmedi süt boşalıyor kalmıyor meme başındaki deliği ile alakalı bi durum bu
Mavismila Benimkide akmıyor böyle çok özenirim sütü kıyafetini ıslatana 🤣benim göğüsler hep yumuşak çok nadır azıcık sertesir
Kulpu_kirik_kup Mavismila benimkiler de yumuşak normalde hep. Ama böyle sızı var ve tek taraflı oluyor
Kulpu_kirik_kup Mavismila bugüne kadar hiç yaşamadım böyle bişey. Bebeğim emerken de acımaya başladı ucu.
Mavismila Kulpu_kirik_kup allahla ben de şaşırdım ama oluyor öyle korkutma kendini bişey yoktur inşallah 🤲🏻
Kulpu_kirik_kup Mom078 uzun zamandır benimde akmiyordu ama sızıntı şeklinde tek memede gün boyu sürdü.
Kulpu_kirik_kup Mavismila böyle akıp akıp birden kesilmesinden korktum bende 🤔 sorayim belki başına gelen olmuştur diye düşündüm. İnşallah teşekkür ederim 🙏🏻
Fitifiti Ben fazla süt ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bir müddet geceleri göğüs pedimden taşacak şekilde sütüm akar üstüm sırılsıklam olurdu. Ama sütüm bol değildi hatta mama takviyesi alıyorduk. İlginç yani ben de anlam verememiştim😄
Koalina Valla canım Benim sütüm bitene kadar çektim baya bu konuda istersen göğüs kalkanı al hem süt boşa gitmiyor hemde üstün başın ıslanmıyor
Kulpu_kirik_kup Koalina var aslında kalkanim ama uzun zamandır olmuyordu böyle bişey . Onun için şaşkınım
Fitifiti Kulpu_kirik_kup Yapıyordum düzenli olarak ama benim bebiş dünyaya süt içmek için gelmiş gibiydi😄 memelerimi emer üstüne 180cc ile yine doyuramazdım. Yetiremedik anlayacağınız🤷🏻♀️