Deletedmom299 Selamlar kızçelerim😘 Oğluşum yavaştan yürümeye başladı şükürler olsun maşallah 🤲🏻 Bana ilk adım ayakkabısı önerebilir misiniz? 🥰 Şimdiden çok teşekkür ederim💐
Deletedmom30 Deletedmom299 Adidas aldık ilk. Sonra tabanı hoşuma gitmedi. Vicco aldık şahsen çok memnun kaldık👍
Maviyesil121212 Deletedmom299 Adidas ilk adım ayakkabısı yazın alışveriş kısmına girdiğinizde ilk çıkan ayakkabıdan bizimki o zamanlar trendyolda yoktu, o kadar rahat ve şık ki küçük geliyor ama kızım ısrarla o ayakkabıyı giymek istiyor şiddetle tavsiye ediyorum
Alinduru Deletedmom299 geçenlerde bununla ilgili post açmıştım ben de. Araştırmalarım sonucu vicco sipariş ettim en çok önerilen o gibiydi bekliyorum 🤗
Alinduru Deletedmom299 vicco ilk adım günlük ayakkabı söyledim bir de ev içinde giymesi için patik söyledim ikisini de deneyeceğim gelince ☺️
Deletedmom299 Alinduru ya bende vicco ya daha cok yatti kafam ama benimki çorap dışında hiç bisey giymiyor ya patik giydiriyorum onu bile çıkarıyor bide bunları da giymezse 😂😂
alyatosum Deletedmom299 vicco ilk adım almıştım canım çok severek giydi kızımda tavsiye ederim modelleri de çok güzel 😊