Nazanare Merhaba hanımlar 4 aylık bebeğim var emziriyorum akşamları mama veriyorum noramlde içiyordu son zamanlarda biberonu reddediyor mamayı içmiyor sma mama kullanıyordum neden olabilir acaba??
Toprakruzgar Nazanare biberona kendi sütünüzü koyup denedinizmi acaba mamayımı biberon ağzınımı beğenmiyor Philips biberon kesinlikle almıyordu benim oğlum dr.brown la verdim içmişti birde sma çok acı bir mama şeker olmadığı için onuda beğenmemiş olabilir
Nazanare Toprakruzgar ilk sma vermiştim içiyordu 4 kutu bitirmiştim hatta mama bitince biberonda agliyodu smdi almıyor emzige alismadi biberona zor alistirmis5m smdi oda yok çok üzgünüm enazindan dışarda işlerim olunca birakabiliydm
Toprakruzgar Nazanare benim oğlumda sma ile büyüdü iki çocuğumda emzik almadı bilirim ne kadar zor olduğunu 😩
Nazanare Kendi sutumu sagip verdm içti smdi en son aldgm sma mama gri kapak daha önce sarı kapak kullanmistm bı fark varmıdir acaba
9004 Nazanare biz 13 aya gireceğiz 4 ay hipp kullandık 2 ay aptamil 2 ayda sma kullandık şimdi içmiyor 🤷♀️Dişten mi dedim içine sütte koydum içmedi başka mama koydum içmedi anne şutu koymadım sağmadım ben hiç sütümü çünkü