Motherxxx Mrblar bora ismini düşünüyorum ama anlamndan dolayı (yapmurdan sonra gelen fırtına) eşimle anlaşamıypruz şımarık yaramaz olur diyor. Çocuğunun adı bora olanlar huyu suyu nası acaba?😂
Dmt-01 Motherxxx benim teyzemin oğlunun ismi semih bora ama çok akıllı bi çocuktur maşallah zekidirde yani ilkokul ikinci sınıfa gidiyo şuanda ama küçüklüğüde akıllıydı elimde büyüdü sayılır 🥰
Rzgr Motherxxx benim oglumun ismi Rüzgar Bugra ornegin. Dedim cocuk balik burcu olacak adi ruzgar olur bari o kadar duygusal melankolik aglak bir tip olmasin dengelesin. Ama kesinlikle dengelenmedi. Sahsen bu tarz baskin isimlerden uzak durmak lazim. Bir daha dogurursam bu isim konusunu uzun uzun dusunecegim.
Motherxxx @Sum87# Sum87 bende inanıyorum kesinlkle o yüzden çok içime sinmesine rağmen eşime ısrar edemiyorum😊
Kavinsmom İşte boradır tayfundur emirdir Kağan’dır rüzgardır evet bende inanıyorum isimlerinin anlamları ile yaşıyorlar ama çok güzel isim Bora
Motherxxx Kavinsmom kızıma hamileyken daha oğlum oluraa bora diyordum çok karizmatik geliyo bana vede farklı:)
ahsenmomm Motherxxx ay evet sormayın hep dalgasını geçerim Bora diye dede mi olur diye 😂 aşırı aşırı huysuz bir adam
Sevcanumutbora- @Motherxxx benim oğlumun adı umut Bora ama hocaya sorduğumuzda koymasanız iyi olur demişti ama eşim çok istediği için koymuştuk
Motherxxx Bora isminde öğrencim vardı oda aşırı hareketliydi gerçkten fırtına gibiydi😂 kızımın adı Duru maşallah doğduğndan beri çok uysaldır. Sağolun kızlar cvblar için vazgeçtim sanırım Bora isminden üzülerek😊