Songulkaya ZeynebZll bende üzülüyorum merakla bekliyorum sürekli yuz üstü yatırıyorum ama hemen ağlıyor kiyamıyorum 😏
Zerr ZeynebZll Alışır, yapamazsa geç kalkar ayağa.. önüne eğilin, oyuncak koyun, karnına yastık koyun farklı çeşitleri var internetten bakın..
ZeynebZll birboncukannesiiii ayn canım her bebek farklıdır haklısın. Annelik işte ister istemez merak ediyorum
birboncukannesiiii ZeynebZll anlayabiliyorum. Herşeyi okuduğumuz gibi olsun diye bekliyoruz. çok telaşlı anneleriz :) 2.de daha normal oluruz inşallah 💁🏼♀️💁🏼♀️
Mehmet2112- Benimki 2 aylıkken sabaha doğru bir baktım pusetten yere toslamis 8.aya girdik daha yan bile donemiyor hep merak etmisimdir nasıl yere düştüğünü
Badehandeyldz ZeynebZll 6 aylıkken kendi kendine döndü isteyerek yapmadım canları ne zaman isterse o zaman yapıyorlar
Zerr Badehandeyldz Korktunuz mu? Benim öyle bi düşüncem yoktu, yürümez demedim geç kalkar ayağa dedim..
Badehandeyldz Zerr aman geç kalkarsa kemik gelişiminde bi problem vardır düşünceleri gelir akla elbette korkabilir
Biranne91 Hsrt54 ay valla ne yapcam bilmiyorum. Benimkide 7 aylık olacak neredeyse ama hâlâ dönmüyor. ☹️
Hsrt54 Biranne91 burda okuyorum 3 aylik bebek dönüyo diyolar yine takintilarim basladi vallahi 😀 yarın götürcem doktora bakalm icim rahat eder en azindan 😀
Tosbikannesi22 ZeynebZll canım benim oğlum 7 aylık yeni basladı 3 4 gundur bende guvenıodum bıgun uyanmıs sessiz sessız dönmus bi anda o gun bugun dur tek bırakamıyorum bence normal yani her cocuk farklı gelısım gosterıyor