Vanilya Seraay Yumurtayı haşladım canım. Sarısını da ezdim verdim. Beyazını vermiyoruz canım sadece yumurtanın sarısını?
MasalsMommy Kustuyu95 5 ay 12 günlük şu an kızım. Doktorumuz başlamamızı uygun gördü. Aslında bi 10 gün sonra başla demişti ama ben beklemedim, kızım da maşallah aşırı hevesli çünkü
Prensesimm2507 MasalsMommy canım benimkide 5 ay 3 günlük bizde başladık sabah cici bebe peynir zeytin ara elma püresi akşam da çok azıcık mercimek çorbası 🌺🌺🌺
MasalsMommy Prensesimm2507 Doktorunuz mu yönlendirdi acaba? 5 aylık bebek için cici bebe peynir zeytin ağır değil mi? Peynir tuzlu ve inek sütü, zeytin tuzlu, cici bebe zaten bomba gibi. Bizim doktorumuz 1 yaşına kadar tuz, inek sütü ve ürünleri yok dedi de
Miracimm Benim oğlum tam 6 aylık oldu aile hekimi yavaştan başla dedi fakat çok tedirginim bu konuda yoğurt yediriyorum fakat günde kaç defa ne kadar vermem gerektigini bilmiyorum tattiriyorum mesela ama neyi ne kadar vericegimi günde kaç kez vericegimi açıkçası bilmiyorum banada yardımcı olursanız çok sevinirim 🤗
Prensesimm2507 MasalsMommy doktorumuz başlayabilirsiniz dedi biz verdik ama peyniri çok seviyor bundan öncelerdede tatdırıyordum
MasalsMommy Prensesimm2507 Tuzlu olduğu için tereddüt ettim ben Ya. Bizim doktorumuz bana liste verdi şu an için verebileceklerimi ona göre ilerliyorum ben ve şu ana kadar hiçbir şey tattırmadım ben
MasalsMommy Prensesimm2507 Kabak patates havuç elma armut ile tadımlara başlamamı söyledi. 7. Ayı için belirlemedi henüz ama ben öğün olarak vermiyorum tattırıyorum sadece
Mehtap26 Seraay İlk başta patates ve havuç haşladım az bir suda blender yaptım koyu kıvamlı oluyor içerisine biraz toz mama hazırlayıp katıyorum o şekilde sulandırıyorum iki gün tek öğün olarak sonrasında kabak ve havuç olarak devam ettim sonda brokoli havuç bugünde brokoli kabak olarak devam edeceğim
Esmaerol Seraay havucu az bi suda hasladim ezdim bi cay kasigi zeytinyagi ekledim verdim hrpsini önce seklde denedm hasldgim sudan kattığım da oldu vitamin olsun dye 😊