Mine25 Naimeulger yumurta hiçbir şekilde yediremiyorm sütte içmiyor onun dışında peynir zeytin domates salatalık muz çok seviyor pankek krep yapıyorm poğaça yaparsam onuda yiyor yani ona özel bşy yok biz ne yersek onada ayrı tabak hazırlyorm
Mrvalpaslan Naimeulger yumurta çeşitleri peynir pekmez reçel sütlü cici bebe labne yumurta yapmazsam kuymak yapıyorum çok seviyo küçük küçük ekmek doğrayıp yediriyom
Sum87 Naimeulger kıymalı yumurta yumurtalı ekmek yumurtalı ptates yumurtayı sadece böyle yiyor pankek fındık ezmesi ceviz peynir kış oldugu için domates salatalık vs vermiyorum
mgymst7038 Ne yersek ondan veriyorum omletin türlü versiyonları patatesli yumurta pankek fırında patates Menemen peynir zeytin tahin pekmez içine az ceviz rendeliyorum birde biber aşığı kapya biberi çok seviyor yemeyi😊
Ealisya Naimeulger biizmki kansız olduğu için aç karnına her sabah bir tatlı kaşığı pekmez veriyorum yumurta ve yoğurt bunların dışında hiçbişey yemiyor Labne ya da peynir yemesini istiyorum ağzından çıkaroyor sürekli omlet seviyor bide pankek .
Mrvalpaslan Naimeulger anne sutude aliyo yarim ince belli çay bardağı süt sabahları veriyorum cici bebe ile