Ask2 26günlük cok aşırı kusuyor haftaya kontrolü ama böyle bekleyemem korkuyorum çünkü bazen katı bazen sıvı kusuyor üstümüz başımız kalmıyor ikimizinde neden olur sizce doktora gidene kadar sizden bilgi alayım???
Eyllebr Ask2 benım öyle doktor normal dedı durup durup kusuyor hergun kıyafet degıstırıyırm korkma canım
Toprakruzgar Ask2 başını biraz yüksek yatırabilirsin rampa gibi birde emziriyorsan hemen gazını çıkarma 5 - 10 dakika kolunda yine rampa şeklinde tutup öyle gazını çıkar zaten doktora gidecekmişsin bilgilendirir
Fatmasti Ask2 atesi yoksa kusmasinda kötü koku yoksa ishallik yada yeşil renk degilse korkmanıza gerek yok
dlrfndgl Kesinlikle götürün enfeksiyon sebebiyle de kusma olabiliyor beklemeyin derim kusma şekli de önemli ağızdan burundan fışkırır gibi mi geliyor mesela?
Yademveannesi Ask2 Bebeğim 24 25 günlükken aşırı kusmaya başladı. Ne versem çıkarıyordu. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı 10 gün küveze aldılar. Düşük ihtimal bu. Ama kilo takibini yapın. Kilo alımında sorun yoksa, ateşi yoksa muhtemelen bebek reflüsü olabilir
Ask2 Yademveannesi bizimki zaten erken dogdu 9gün küvezde kaldı o zamandan beri kusuyo küvezdede gittigimde kusmuş olarak görüyordum çişli kakalı bezi doluyor bilmiyorum kgsi zaten yarın gidicem hafta sonu oldugu için korktum artıncada
Mom042 Ask2 canim benim kizim 10 aylik olana kadar kustu goturudm teum herseyi temiz cikiyodu ama oylr boylr kusma yoktu surekli kusardi kirkma ama gotur sen yinede kilo alimina bakilsin reflusu var buyuk bi ihtimal allah yardimcin olsun kusan bebek cok zor onluk tak surekli en azindan elbiseleri islanmaz