Zeynep-hazar Oğlum 19 aylık yemek yemiyor uyku düzeni ok kötüydü sürekli meme isterdi bende birden kestim 2 gündür yemesi iyi eskiye istinaden uykusunda daha az kalkmaya başladı. Peki ya sizler kaç aylık kestiniz nasıl kestiniz emzirmeden ?
_ADA_ Zeynep-hazar rahatsızlandım. Antibiyotik iğne verince doktor 21. Ayında mecburiyetten kestim. Planım iki yaşını doldurmasıydı. Zaten hiç halim yoktu. Anne hasta olmuş artık meme yok dedik. Nedense fazla anlayışlı çıktı oğlum. Gün içinde gelip öptü mememi ama iki hafta sonra bir iki meme krizi yaşadık sonrası bitti.
Deletedmom9 Zeynep-hazar 2 yaşını 15 gün geçiyordu kestiğim de. Gece beslenmesi yoktu zaten gündüzü de kesmek zor olmadı.
drsnkls07 Zeynep-hazar iki tane çocuğumuda 2 yasina kadar emzirmistim ayakkabı boyası sürmüştüm o zamanlar bırakmışlardı emmeyi ikiside 😊
Zeynep-hazar drsnkls07 aa ayakkabı boyasımi❤😜 limon sürdum ilk tiksindi acı dedi gecede ağladı istedi tekrar sürdüm birshada istemedi
Sevilayy_1 Zeynep-hazar Gündüz 22 aylıkken kestim geceyide yeni kestim geceleri çok ağlıyordu ara verdim kesmekle uğraşmadım 2 yaşında kesmiş oldum gerçekten düzeni bozan memeymiş şuan uykularıda yemeside eskiye göre daha iyi
Zeynep-hazar Sevilayy_1 uyku aralıkları nasıl peki kacta uyuyor kacta uyanıyor yemek satleriniz kaç öğün veriyorsunuz biraz fazla oldu ama 🙃
Sevilayy_1 Zeynep-hazar Akşam 10.00 yatırdım gece 2 kere kalktı meme için ikna ettim tekrar uyuttum sabah 7 kalktı öğlen 11.30 yatırdım 1 gibi kalktı yemesi ne isterse onu yiyor ben kahvaltı ara öğün mücver pankek kek börek öğlen böyle şeyler veriyorum çorba sulu yemek yemiyor🤷🏻♀️Akşam pilav bulgur kesin olur tavuk balık taze fasulye barbuya köfte ne pişerse onu veririm hiç bişey yemezse makarna pişiriyorum meyve kuruyemiş benim kurtarıcım onları severek yiyor kutu süt içiyor 2 çay bardağı kadar yoğurt peynir asla yemiyor 🤷🏻♀️
Zeynep-hazar Deletedmom9 pedagog gözde erdoğan gelişim akademi youtube den videolarını izlemenizi öneririm tuvalet eğitimi hakkında bir çok bilgi veriyor bende iyice izleyerek not alarak hazırlanacak başlıycam ilk önce ailenin kendisi hazır gerekiyor mutlaka izleyin ❤