Aysukk tatlicianne aa evet gercektende hiç öneren olmamış arada kacırdıgımız iZleyince kacırdıgımıza pişman olacagımız bir dizimi yoksa🤔😄
tatlicianne Aysukk valla çok yabancı dizi izlerim nasıl bunu görmemişim 😅 ama iyi ki görmemişim arka arkaya izlemekte çok güzel oldu ben çok sevdim 🙋♀️
Mevara Dark’ı beğenmeyen bir tek ben miyim ya🙄aşırı ağır işliyor cümle yok bir portre izliyorum gibi hissediyorum. Max 3 bölüm izlemişimdir ama Luciferı izlemediyseniz onu tavsiye ederim 🤌🏻
Aysukk Mevara darkı bende lanet ede ede izledim bitirdim anlamadım ama bittiği için bi oh cektim😂 lucifer konusunu gelince cok güzeldi gercekten ♥️
mirayilknurtolga Aysukk o benim telefondaki dizi listem. Unutuyorum diye liste yapmıştım izledikçe ekliyorum. Yeni sezonu olanların yanında da hangi sezonu izlediysem o yazıyor 😅
Aysukk mirayilknurtolga hayatımın hiç bi kısmında böyle tertipli olmamıştım bu dizi listeniz adete hiç karışmayan düzenli bir çorap çekmecesi gb ender rastlanır bir durum🤩
[silindi] Aysukk 🙂 bir de fantastik seviyorsanız the originals ve lucifer ı da tavsiye ederim izlemediyseniz
Zerin1234 Aysukk bazen öyle oluyor bazen küçükken daha fazlaydı şükür şimdi “ Ş, Z, J” harflerinde arada biraz sıkıntı oluyor 😂😂hatta bir ara TEGV’de eğitim veriyordum ders anlatırken bir öğrenci bana abla sen peltek msn demişti ayy çok sinirlerim bozulmuştu
Aysukk [silindi] a fantastiğe bayılırım orginals birazcık ergenmi bana hep öyle bi izlenim verdi oyuzden hiç acamadım bile ne yalan söyliyim bende afiş önyargısı oldu😪
[silindi] Aysukk ben the vampire diaries izledim bu da yan dizisi onun. Vallahi fantastik sevdiğim için bana ergen gelmedi bittiği zaman üzüldüğüm dizilerden ikisi de. Netflixte yol ama once upon a time da çok hoş fantastik bir dizi.
kuzum54 Aysukk aşk 101, Atiye, bir başkadır, Dark The walking The orginals La case de papel Snowpiercer The to lake